Obenan

Tools om je lokale traffic zo goed mogelijk te optimaliseren

Obenan is een SEO tool die specifiek voor de horeca industrie is ontworpen en gericht is op lokale marketing.

Door samenwerkingen met verscheidene IT bedrijven is een innovatieve tool ontworpen die SEO vereenvoudigd én maximaliseert.

Dit is gelijk het doel van Obenan: SEO optimaliseren voor de horeca markt met een toegankelijke propositie waardoor het voor ieder grootte bedrijf geschikt is.

Naast de horeca industrie is de tool ook geschikt voor andere bedrijven met een fysieke locatie om hieromheen lokale marketing te bouwen.

Vanuit noodzaak is Obenan bedacht om meer traffic aan te trekken voor een nieuwe lunchroom in Amsterdam, van dezelfde eigenaar en oprichter Seven Orhan.

De concurrerende markt kan het (zeer) lastig maken voor nieuwe ondernemers in Nederland om gasten of klanten aan te trekken.

Uiteindelijk kan Obenan er toe leiden dat de markt een eerlijker speelveld wordt waardoor ondernemers zich kunnen richten op hun passie voor het concept.

Onze ambitie is daarom om bedrijven, hoe groot of klein, te voorzien van essentiële SEO tools zodat bedrijven het meeste uit de online markt kunnen halen.

Meer info op de website van OBENAN: www.obenan.com

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Jack Bond

Tenniskantine Dijkzicht Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam