Persoonality

Specialist voor al uw HR zaken

Collega’s maken wel eens de grap: ‘ik wens je veel personeel’. Dat is natuurlijk flauw, en heeft een negatieve lading. Het betekent zoiets als ‘ik wens je veel kopzorgen’. Medewerkers vormen zo’n beetje je grootste (duurste) kapitaal. Daar ben je zuinig mee én op.

Door het uitbesteden van zaken als salarisadministratie, regelen van verzekeringen, pensioenen, loonstroken en vakantiegelden, heb je meer tijd voor het succesvol maken van jouw bedrijf.
Niet alleen jij bent hier mee geholpen, jouw medewerkers staan bij ons ook op 1. Voor al hun HR-vragen kunnen ze bij ons terecht. Naast dat zij natuurlijk op tijd hun salaris ontvangen, met de juiste (vakantie)toeslagen e.d.

Wat Persoonality u biedt
Dankzij de omvang van Persoonality, kunnen wij juist net wat meer bieden dan je misschien zelf kunt regelen. Denk aan handige planningssoftware, een managementinformatie-tool, een online HR-portaal en een online omgeving vol met trainingen en cursussen.

Scherpe tarieven
Natuurlijk kunnen wij  jullie laten ervaren dat wij zeer scherpe tarieven hanteren voor het verlonen van jullie medewerkers. Met het wegvallen van de loonadministratie kosten, de ziektekostenverzekering en daarbij het eigen risico bij ziekte ontstaat er een ruimte van +/- 6%. De marge die Persoonality hanteert is ook 6% zodat hier een win win situatie ontstaat.

Interesse?
Ik kom graag, vrijblijvend, bij je langs om je meer te vertellen over payroll en met name wat dit voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Jack Bond

Tenniskantine Dijkzicht Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam