Payrolling

Helpt u graag verder!

Je doet er alles aan om de beste mensen te vinden. Natuurlijk wil je dan dat alles voor hen goed voor elkaar is. Best lastig, want er komt zo veel meer bij kijken dan alleen contract- en salarisadministratie. Wetten en regels veranderen continu. Dit vergt veel aandacht, terwijl jij je juist wilt focussen op het ondernemen.

Wij zijn er voor jou
Wij zijn een payrollbedrijf dat goed werkgeverschap bereikbaar maakt voor iedere ondernemer. In onze ogen verdient iedereen een goede werkplek waar aandacht is voor elkaar. Met vestigingen in Haarlem, Eindhoven, Zwolle, Enschede en Apeldoorn zijn we altijd dichtbij.

Zo werkt payrolling
Jij kent je bedrijf het allerbeste. De werving en selectie van medewerkers en de dagelijkse aansturing doe je dan ook zelf. Wij richten ons op de uitvoering van de administratieve en juridische werkgeverstaken en zijn jouw kennispartner op het gebied van HR. Zo versterken wij elkaar.

Hier begint ons werk
Persoonality ontzorgt je door jouw medewerkers formeel in dienst te nemen. Hierdoor worden wij juridisch werkgever van jouw medewerkers.

De volledige salarisadministratie en alle uitbetalingen regelen wij. En zorgen daarbij ook voor pensioenregelingen, verzekeringen, premieafdrachten, personeelsadministratie, scholing en uitbetaling bij ziekte. Kortom, we zorgen dat alles goed geregeld is voor jouw medewerkers. Ook als wet- en regelgeving wijzigt. Dit bespaart je veel tijd.

Werkgeversrisico’s, zoals verzuimkosten en verzuimbeheer, nemen wij ook voor onze rekening. Dit geeft je financiële rust en zekerheid.

Samen de beste werkgever worden?
Goed voor elkaar zijn, dat is waar het bij ons om draait. Samen zijn we de beste werkgever voor jouw medewerkers. Persoonality maakt goed werkgeverschap bereikbaar. Jij weet waar je goed in bent en wat je beter aan anderen over kunt laten. Net als wij.
Benieuwd wat Persoonality voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in. We maken graag een afspraak met je.Wilt u meer weten over Payrolling door Persoonality? Geef dan hieronder uw gegevens door, dan neemt QRS zo spoedig mogelijk contact op met meer informatie.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam