Smit Elektrotechniek als totaaloplosser bij de Botterwerf

Smit Elektrotechniek heeft voor de Botterwerf in Volendam de brandmeldinstallaties, inbraakinstallaties, elektrische installaties, data-installaties, laadpalen en zonnepanelen geïnstalleerd. Een project waar ze trots op zijn en als totaaloplosser echt hun ei in kwijt konden.

Over de Botterwerf

De Botterwerf is een nieuwe scheepswerf met museale functie tussen de Gemeente Edam-Volendam, vereniging Behoud de Volendammer Botters, Odion en Stichting Culi Café de Botterwerf.

Stichting CuliCafé De Botterwerf is een maatschappelijke horeca-onderneming met een gevarieerd aanbod aan activiteiten, waar men kan genieten van een culinair hapje en drankje. Zij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op deze manier een werkervaringsplek.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam