Wie zijn wij?

Betrouwbaar en deskundig: MZA Horeca is onderdeel van Molenaar & Zwarthoed Adviseurs uit Volendam. Als gecertificeerd Financieel planner (FFP), geregistreerd Registeradviseur en -makelaar in Assurantiën (RAiA en RMiA) en Erkend Hypotheekadviseur (SEH) boogt MZA op mate van deskundigheid, integriteit en praktijkgerichte ervaring waar u als ondernemer op kunt vertrouwen. Molenaar & Zwarthoed Adviseurs is in staat om het volledige financiële plaatje van ondernemers in kaart te brengen.

 

De jarenlange ervaring met horecaverzekeringen en horecaondernemers en de hoge klantteveredenheid hebben ervoor gezorgd dat Molenaar & Zwarthoed Adviseurs met het Gastvrij verzekerd pakket een uitstekende propositie kan bieden aan ondernemers in de horeca. MZA Horeca is er speciaal voor restauranthouders, hoteleigenaren en uitbaters van cafés en cafétarias en biedt hen een op maat gemaakt pakket verzekeringen, ondersteunt hen in preventie en ontzorgt de volledige schadeafhandeling mocht dit aan de orde zijn. Goed geregeld.

Bekijk nu onze video!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.