Wie zijn wij?

Op onze partners kunt u bouwen!

MZA Horeca is een platform van bedrijven oorspronkelijk gericht op de horeca-, de versbranche en sinds kort op bijna alle branches. Onze partners bieden ondernemers handige oplossingen voor veelvoorkomende problemen die zich in hun branche kunnen voordoen. Of u nu worstelt met vragen rondom bedrijfsverzekeringen en schade expertises, overdracht of taxaties van ondernemingen of huurdersbelang en inventaris, personeelszaken en ARBO verplichtingen of op zoek bent naar een solide oplossing voor HACCP administratie, ondersteuning wenst bij de opmaak van de RI&E of een kundig en discreet administratiekantoor zoekt,  u vindt dit en nog veel meer  bij de partners van MZA Horeca. Wilt u bij uw bedrijfsvoering voldoen aan de wettelijke- en uw verzekeringseisen, dan is ons platform voor u de aangewezen partner. 
De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Jack Bond

Tenniskantine Dijkzicht Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam