Advies bij schade

Helpt u graag verder!

Contra-expertise staat voor het behartigen van de belangen van de gedupeerde en het optreden als eigen deskundige namens de gedupeerde. HLPC weet hoe de lijnen lopen en wat uw rechten en plichten zijn. Wij overzien met een professionele blik de gevolgen van beslissingen die direct na de schade genomen moeten worden. Hiermee wordt voorkomen dat u in de hectiek van het moment onjuiste afspraken maakt of toezeggingen doet. Daarom is het belangrijk dat u direct na het ontstaan van de schade HLPC Expertise inschakelt.


Wilt u meer weten over de diensten die HLPC Schade Expertise u biedt? Geef dan hieronder uw gegevens door, dan neemt HLPC Schade Expertise zo spoedig mogelijk contact op met meer informatie.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam