Personeelszaken

Personeel, als horecaondernemer kunt u niet zonder. Uw team van vaste krachten en tijdelijk personeel zorgt ervoor dat u de grote toestroom van gasten in het hoogseizoen kunt verwerken en in het laagseizoen staan zij voor u klaar om de dagelijkse werkzaamheden in uw onderneming met veel plezier voor hun rekening te nemen. Een team werknemers waar u op kunt bouwen is goud waard. 

Personeelsverplichtingen

Als werkgever zorgt u net zo goed voor uw medewerkers. Dit betekent naast een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden ook dat u aan een flink aantal plichten moet voldoen. Van arbo-dienstverlening en de Wet Arbeidsmarkt in Balans, tot opleiding en training om uw teamleden te motiveren en te laten groeien. 

MZA Horeca & Partners

De partners van MZA Horeca hebben zich gespecialiseerd in ondersteunende taken voor de horeca. Zo weet u als horecaondernemer dat u als u hulp nodig heeft bij een bepaald onderwerp, dat u bij een partner van MZA Horeca goed zit. Wij zeggen niet voor niets “Dat is goed geregeld”. 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Partners in deze categorie

Trustlr

Trustlr

Externe vertrouwenspersonen voor het MKB
Creëer proactief een veilige werkomgeving voor jouw medewerkers met Trustlr.
De Restaurant Coach

De Restaurant Coach

Optimlisatie bedrijfsvoering
U wilt uw kosten verlagen en uw omzet verhogen? Of is uw rendement echt aan verbetering toe? De Restaurantcoach heeft de antwoorden op uw vragen.
Mudael

Mudael

opstellen Risico Inventarisatie & Evaluatie
Je hoort wel eens iets over een RIE en een Plan van Aanpak?  Wat is dat eigenlijk? Een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is een verplicht onderdeel van de arbeidsomstandighedenwet (art 5).
&MZA

&MZA

Financieel advies en risicomanagement
Verzekeringen zijn niet sexy.
Ongewenst gedrag en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag kennen een verhoogd risico in de horeca, waardoor een (externe) vertrouwenspersoon hard nodig is voor horecabedrijven. Maar waarom is ongewenst gedrag in de horeca zo’n groot probleem en wat kan jij als horeca-ondernemer er tegen doen? Cijfers in beeld: ongewenst gedrag in de horeca Uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) 2022 van TNO en CBS blijkt dat maar liefst 20% van de medewerkers enig ongewenst...
Steeds vaker verneemt Mudael van haar klanten dat ze een verzoek van...
Jij weet waar je goed in bent en wat je beter aan...

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam