Personeelszaken

Personeel, als horecaondernemer kunt u niet zonder. Uw team van vaste krachten en tijdelijk personeel zorgt ervoor dat u de grote toestroom van gasten in het hoogseizoen kunt verwerken en in het laagseizoen staan zij voor u klaar om de dagelijkse werkzaamheden in uw onderneming met veel plezier voor hun rekening te nemen. Een team werknemers waar u op kunt bouwen is goud waard. 

Personeelsverplichtingen

Als werkgever zorgt u net zo goed voor uw medewerkers. Dit betekent naast een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden ook dat u aan een flink aantal plichten moet voldoen. Van arbo-dienstverlening en de Wet Arbeidsmarkt in Balans, tot opleiding en training om uw teamleden te motiveren en te laten groeien. 

MZA Horeca & Partners

De partners van MZA Horeca hebben zich gespecialiseerd in ondersteunende taken voor de horeca. Zo weet u als horecaondernemer dat u als u hulp nodig heeft bij een bepaald onderwerp, dat u bij een partner van MZA Horeca goed zit. Wij zeggen niet voor niets “Dat is goed geregeld”. 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Partners in deze categorie

De Restaurant Coach

De Restaurant Coach

Optimlisatie bedrijfsvoering
U wilt uw kosten verlagen en uw omzet verhogen? Of is uw rendement echt aan verbetering toe? De Restaurantcoach heeft de antwoorden op uw vragen.
Mudael

Mudael

opstellen Risico Inventarisatie & Evaluatie
Je hoort wel eens iets over een RIE en een Plan van Aanpak?  Wat is dat eigenlijk? Een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is een verplicht onderdeel van de arbeidsomstandighedenwet (art 5).
&MZA

&MZA

Financieel advies en risicomanagement
Verzekeringen zijn niet sexy.
Steeds vaker verneemt Mudael van haar klanten dat ze een verzoek van de Nederlandse Arbeidsinspectie hebben gehad, om de wettelijke verplichte RI&E en het bijbehorende Plan van Aanpak ter controle digitaal in te dienen. Steeds vaker vernemen ze bij Mudael ook van hun klanten dat ze het waarderen en fijn vinden dat Mudael ze op de wettelijke verplichting heeft gewezen. Dat ze nu geen boete in verband met het ontbreken...
Jij weet waar je goed in bent en wat je beter aan...
OMDAT WIJ PARTNER ZIJN VAN MZA HORECA WILLEN WIJ U GRAAG INFORMEREN...

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam