Personeelszaken

Personeel, als horecaondernemer kunt u niet zonder. Uw team van vaste krachten en tijdelijk personeel zorgt ervoor dat u de grote toestroom van gasten in het hoogseizoen kunt verwerken en in het laagseizoen staan zij voor u klaar om de dagelijkse werkzaamheden in uw onderneming met veel plezier voor hun rekening te nemen. Een team werknemers waar u op kunt bouwen is goud waard. 

Personeelsverplichtingen

Als werkgever zorgt u net zo goed voor uw medewerkers. Dit betekent naast een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden ook dat u aan een flink aantal plichten moet voldoen. Van arbo-dienstverlening en de Wet Arbeidsmarkt in Balans, tot opleiding en training om uw teamleden te motiveren en te laten groeien. 

MZA Horeca & Partners

De partners van MZA Horeca hebben zich gespecialiseerd in ondersteunende taken voor de horeca. Zo weet u als horecaondernemer dat u als u hulp nodig heeft bij een bepaald onderwerp, dat u bij een partner van MZA Horeca goed zit. Wij zeggen niet voor niets “Dat is goed geregeld”. 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Partners in deze categorie

De Restaurant Coach

De Restaurant Coach

Optimlisatie bedrijfsvoering
U wilt uw kosten verlagen en uw omzet verhogen? Of is uw rendement echt aan verbetering toe? De Restaurantcoach heeft de antwoorden op uw vragen.
Persoonality

Persoonality

Specialist voor al uw HR zaken
Collega’s maken wel eens de grap: ‘ik wens je veel personeel’.
Mudael

Mudael

opstellen Risico Inventarisatie & Evaluatie
Je hoort wel eens iets over een RIE en een Plan van Aanpak?  Wat is dat eigenlijk? Een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is een verplicht onderdeel van de arbeidsomstandighedenwet (art 5).
&MZA

&MZA

Financieel advies en risicomanagement
Verzekeringen zijn niet sexy.
"Nu de ene na de andere bedrijfstak weer opengaat, rijst een nieuw probleem: een schreeuwend tekort aan personeel", schreef NU.nl laatst op hun site.Dit geldt ook voor heel veel horecaondernemers en misschien wel voor u specifiek, zeker nu de deuren verder zijn geopend en het weer beter wordt. Ons hart ligt al meer dan 20 jaar bij de horeca en daarom biedt Persoonality u nu de mogelijkheid om uw vacatures gratis...

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Jack Bond

Tenniskantine Dijkzicht Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam