Het kloppend hart van de horecaonderneming, de keuken. Daar waar uw chefs de lekkerste gerechten bereiden voor uw gasten. Uw keuken staat vol met de nieuwste apparatuur om dit mogelijk te maken. Maar die apparatuur moet onderhouden worden, kost energie en dient aan allerlei eisen te voldoen.
De horecakeuken
Uw keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw restaurant, hotel of zelfs café. Zeker voor uw omzet. Om uw gasten langere tijd aan u te binden is eten immers een belangrijke pijler. Uw keukenapparatuur dient goed onderhouden te worden. Maar ook voor uw personeel dient de keuken een veilige werkomgeving te zijn. Al met al veel verschillende zaken die goed geregeld moeten zijn.
MZA Horeca & Partners
De partners van MZA Horeca hebben zich gespecialiseerd in specifieke dienstverlening om horecaondernemers te ontzorgen in specifieke vraagstukken. Van de HACCP-verplichting tot de reiniging van vetafzuigkanalen. Wanneer u als ondernemer hulp nodig heeft, weet u dat u met een van de partners van MZA Horeca dat het goed geregeld wordt.
Wat kunnen wij voor u betekenen
Vetafzuigkanaal reiniging
Brand in de keuken, het gebeurt vaker dan u denkt. Vaak is de oorzaak een onvoldoende gereinigd vetafzuigkanaal.