Keukengerelateerde zaken

Het kloppend hart van de horecaonderneming, de keuken. Daar waar uw chefs de lekkerste gerechten bereiden voor uw gasten. Uw keuken staat vol met de nieuwste apparatuur om dit mogelijk te maken. Maar die apparatuur moet onderhouden worden, kost energie en dient aan allerlei eisen te voldoen.

De horecakeuken

Uw keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw restaurant, hotel of zelfs café. Zeker voor uw omzet. Om uw gasten langere tijd aan u te binden is eten immers een belangrijke pijler. Uw keukenapparatuur dient goed onderhouden te worden. Maar ook voor uw personeel dient de keuken een veilige werkomgeving te zijn. Al met al veel verschillende zaken die goed geregeld moeten zijn.

MZA Horeca & Partners

De partners van MZA Horeca hebben zich gespecialiseerd in specifieke dienstverlening om horecaondernemers te ontzorgen in specifieke vraagstukken. Van de HACCP-verplichting tot de reiniging van vetafzuigkanalen. Wanneer u als ondernemer hulp nodig heeft, weet u dat u met een van de partners van MZA Horeca dat het goed geregeld wordt.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Vetafzuigkanaal reiniging

Brand in de keuken, het gebeurt vaker dan u denkt. Vaak is de oorzaak een onvoldoende gereinigd vetafzuigkanaal.

Partners in deze categorie

VD119

VD119

Groothandel verse visproducten
De oorsprong van de groothandel in verse visproducten ligt op zee.
BDC-group is een bedrijf dat zich specialiseert in de reiniging van vet- en luchtkanalen.Wij zijn een bedrijf met een substantiële ervaring op het gebied van reiniging. Dit hebben we gerealiseerd door mensen in dienst te hebben die zelf al een ruime ervaring hadden/hebben op het gebied van schoonmaak. Voor een comfortabel en gezond binnenklimaat is goede luchtkwaliteit erg belangrijk.Het reinigen van de luchtkanalen wordt echter helaas vaak onderschat, dit kan...
Multifunctionele ruimte Als u overweegt uw assortiment uit te breiden met nieuwe...
Jaarlijks verspillen gebouweigenaren grote sommen geld omdat de ze de energie uit...

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam