Keukengerelateerde zaken

Het kloppend hart van de horecaonderneming, de keuken. Daar waar uw chefs de lekkerste gerechten bereiden voor uw gasten. Uw keuken staat vol met de nieuwste apparatuur om dit mogelijk te maken. Maar die apparatuur moet onderhouden worden, kost energie en dient aan allerlei eisen te voldoen.

De horecakeuken

Uw keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw restaurant, hotel of zelfs café. Zeker voor uw omzet. Om uw gasten langere tijd aan u te binden is eten immers een belangrijke pijler. Uw keukenapparatuur dient goed onderhouden te worden. Maar ook voor uw personeel dient de keuken een veilige werkomgeving te zijn. Al met al veel verschillende zaken die goed geregeld moeten zijn.

MZA Horeca & Partners

De partners van MZA Horeca hebben zich gespecialiseerd in specifieke dienstverlening om horecaondernemers te ontzorgen in specifieke vraagstukken. Van de HACCP-verplichting tot de reiniging van vetafzuigkanalen. Wanneer u als ondernemer hulp nodig heeft, weet u dat u met een van de partners van MZA Horeca dat het goed geregeld wordt.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Vetafzuigkanaal reiniging

Brand in de keuken, het gebeurt vaker dan u denkt. Vaak is de oorzaak een onvoldoende gereinigd vetafzuigkanaal.

Partners in deze categorie

BDC Group

BDC Group

Reiniging vetafzuigkanalen
BDC-Group is een onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het reinigen van vet afzuigsystemen bij restaurants en in grootkeukens.
Horeca Beukers

Horeca Beukers

Ondersteuning bij verbouw en verbetering
Wanneer uw onderneming toe is aan vernieuwing of verbetering, dan is Horeca Beukers dé partij die u moet inschakelen.
VD119

VD119

Groothandel verse visproducten
De oorsprong van de groothandel in verse visproducten ligt op zee.
Kaviaar, eitjes van de steur, is een visdelicatesse voor een selecte groep fijnproevers die de laatste jaren onbetaalbaar dreigde te worden. De natuurlijke kaviaar werd steeds zeldzamer en de kwaliteit van het aanbod verminderde. Met de komst van de kweekkaviaar van Royal Belgian Caviar komt daarin verandering. De producten van Royal Belgian Caviar worden alom geroemd om hun perfecte benadering van de smaak en textuur van natuurlijke kaviaar. VD119 Volendam...
Visgroothandel VD119 is de exclusieve Crushi dealer voor Volendam e.o. Crushi is...
BDC is als een van de weinigen een gespecialiseerd bedrijf op het...

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Jack Bond

Tenniskantine Dijkzicht Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam