VD119

Groothandel verse visproducten

De oorsprong van de groothandel in verse visproducten ligt op zee. De Afra Maria VD119 is een schip dat al vis ving toen het IJsselmeer nog Zuiderzee heette. Het schip is altijd van vader op zoon overgegaan. Omdat het in de visserij behoorlijk terugliep en vele vissers zelfs besloten hun schip te verkopen, besloten wij een visgroothandel te starten waar we onze gevangen vis konden verkopen. Zo konden wij het risico spreiden en ook een betere marge maken op de vis dan we op de afslag ontvingen.
Op een gegeven moment was het niet meer rendabel om ons eigen schip aan te houden en hebben wij in 2008 met pijn in ons hart besloten de VD119 te verkopen. De groothandel groeide gestaag. In de afgelopen jaren hebben we een goede naam opgebouwd.’

Door hard werken en volharding is de VD119 inmiddels flink uitgebreid. Dat is direct terug te zien in het vernieuwde, uitgebouwde onderkomen aan de Morseweg in Volendam. Maar vooral het ruime assortiment en manier waarop de grote rijkdom uit zoet en zout water wordt gepresenteerd, is uniek te noemen.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam