Of u nu eigenaar bent van uw horecapand of dat u het pand waar uw restaurant, café of hotel in gevestigd is huurt, voor het vestigen en runnen van een horecaonderneming in een pand zijn verschillende voorwaarden en vereisten van toepassing. U wilt uw gasten ontvangen in een prettige omgeving, de horeca is gebaseerd op gastvrijheid en een veilige prettige omgeving draagt hier zeker aan bij.
Horecapanden
Uiteraard moet het pand voldoen aan allerlei veiligheidseisen, denk hierbij aan de elektronische installaties of bouwkundige staat. Het bepalen van de waarde van het pand voor verkoop of verhuur is van belang. Maar ook het regelmatig laten taxeren van de waarde voor. Om de juiste waarde van het pand te bepalen voor als er iets misgaat zodat u kunt vervangen wat verloren is gegaan.
MZA Horeca & Partners
De MZA Horeca Partners zijn door MZA Horeca geselecteerd op hun specialisme in gebieden waar horecaondernemers hulp kunnen gebruiken. Door jarenlange ervaring kunnen zij werkzaamheden simpel uit handen te nemen en zorgen voor een correcte afhandeling.
Wat kunnen wij voor u betekenen
Het belang van de SCIOS Scope 8 & 10 keuring in de horeca
Het is waarschijnlijk uw grootste nachtmerrie als ondernemer: brand. Zorg dat uw electronische apparaten gekeurd zijn.
Energiebesparing
Energiebesparen als ondernemer betekent simpelweg meer geld overhouden, vind de meest geschikte energieleverancier.
Inbraakbeveiliging
Laat u adviseren over de best beveiligde sloten, camera- & alarmbeveiliging, intercomsystemen en toegangscontroles.
Krant horeca ondernemingen
Wilt u een horecagelegenheid verkopen, aankopen of laten taxeren in Nederland? Laat u goed adviseren!
Taxatie van horecapanden en inventaris
Een correcte taxatie van uw pand en inventaris is om verschillende redenen belangrijk voor u als ondernemer.
Verzekeringen bedrijfspand
Is uw pand wel goed verzekerd? Onze adviseurs bespreken graag met u mogelijke risico's.