Varink

Bedrijfsfinanciering

Varink is gespecialiseerd in het optuigen van financieringen voor ondernemers. Of het nu gaat om een investering in een verbouwing, debiteuren, pand eigen gebruik of pand voor de verhuur, wij kunnen het verzorgen. Wij hebben toegang tot de reguliere banken en tot alternatieve financieringsbronnen. Veel ondernemers kunnen hun eigen bank niet of niet goed benaderen, Gelukkig hebben wij dat netwerk wel voor de ondernemers. 

Wij begeleiden de financieringsaanvraag van het begin tot en met de afronding, De ondernemer kan in de tussentijd gewoon met het eigen werk bezig zijn. 

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam