Bedrijfsfinanciering

varink-logo

Helpt u graag verder!

U zou het bijna niet verwachten, maar ook nu is het mogelijk om bedrijfsfinanciering te regelen voor uw horecazaak. Door de coronacrisis en de tijdelijke sluiting van de horeca zijn veel horecaondernemers op zoek naar oplossingen om deze moeilijke tijd te overbruggen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en banken zijn nog steeds genegen om levensvatbare ondernemingen te steunen met financiering. Hoe dat in elkaar steekt leest u in dit blog.

De ervaring op dit moment is dat veel financiers zich puur en alleen richten op de reeds bestaande klanten. Ingediende verzoeken sneuvelen door het ontbreken van de juiste contacten en de manier van aanleveren. MZA Horeca partner Varink richt zich specifiek op bedrijfsfinanciering en weet hierdoor precies waar een aanvraag aan moet voldoen om succesvol geaccepteerd te worden.

Een aanvraag voor financiering begint met actuele cijfers

Inzicht in uw financiële positie is een must voor een aanvraag voor bedrijfsfinanciering. Op basis van actuele cijfers is goed te zien of een onderneming de potentie heeft om levensvatbaar te blijven. Nu zullen de meest actuele cijfers op dit moment geen rooskleurig plaatje laten zien. Sinds er echter uitzicht is op verbetering door de aankondiging van het kabinet om langzaam meer mogelijk te maken voor de horeca, is ook hier licht aan het einde van de tunnel in zicht. Met de cijfers hoe uw zaak de afgelopen jaren presteerde is echter veel mogelijk.

Een keus uit een aanbieder is geen keuze

Een aanvraag voor financiering begint met actuele cijfers Cliché misschien, maar met keuze ontstaan ook meer mogelijkheden. Doordat Varink jarenlange ervaring heeft aan de kant van de financiers weten zij precies waar zij met uw aanvraag aan moeten kloppen. Het hebben van de juiste contacten is in geval van het opzetten van een langdurige relatie ontzettend waardevol. Als onafhankelijk adviseur heeft Varink contacten bij meerdere aanbieders en kan daardoor uw aanvraag op meerdere plaatsen indienen. Met een grotere kans op slagen ten gevolg.

Hoe werkt het?

MZA Horeca partner Varink gaat met u het gesprek aan. In dit gesprek wordt middels een aantal gerichte vragen een schets van uw onderneming en financieringsbehoefte vastgesteld. op basis van de cijfers wordt vervolgens een haalbaarheidsonderzoek gedaan. Is het mogelijk om een financiering voor u te regelen. Zo weet u gelijk of uw aanvraag “zin heeft”. Staan de seinen op groen dan ontzorgt Varink u compleet in het voorbereiden van de aanvraag in het format waarop de financier dit graag ontvangt.Wilt u de mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering voor uw horecazaak onderzoeken? MZA Horeca partner Varink bedrijfsfinanciering gaat graag het gesprek met u aan. Laat hieronder uw gegevens achter en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam