&MZA

Financieel advies en risicomanagement

Verzekeringen zijn niet sexy. We roepen het vaker en weten heel goed dat u bij het praten over verzekeringen het liefst afhaakt. Als ondernemer focust u zich immers liever op uw gasten en wat u eraan kan doen om ze vaker terug te laten komen.

Elke onderneming krijgt te maken met risico’s waarvan sommige een behoorlijke impact kunnen hebben. Niet alleen op uw eigen gemoedsrust, maar ook op uw bedrijfsprocessen en uiteindelijk op uw portemonnee.

&MZA is een betrokken, betrouwbaar en deskundige financieel adviseur die u kan helpen zich met een gerust hart te richten op uw gasten én uw bedrijfsvoering. Wij helpen u om uw risico’s in kaart te brengen, de mogelijkheid van ontstaan en de gevolgen daarvan te beperken én als het niet anders kan de financiële gevolgen op verzekeraars af te wentelen. Of het nu gaat om brand, bedrijfsschade, aansprakelijkheid of zieke werknemers, wij kunnen u hiermee ontzorgen en ondersteunen, zodat u uw doelstellingen kunt halen en de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft.

Voor de ondernemer
Onze financieel adviseurs zijn er vóór de ondernemer. Elke ondernemer heeft vragen. Dat begint al bij de start van een onderneming; immer hier rijst al de vraag welke ondernemingsvorm het best gekozen kan worden. Welke afspraken moeten vastgelegd worden en met wie? Hoe regel ik een oudedagvoorziening? Waar moet ik op letten als ik mijn onderneming wens over te dragen binnen de familie, of wil verkopen? Om de gevolgen van deze keuzes goed in te kunnen schatten, kunt u rekenen op de kennis van onze financieel adviseurs.

Wilt u weten of u kunt verhuizen? Of u een nieuw bedrijfspand kan aankopen? Of u voldoende financieel daadkrachtig bent om uit te breiden? Onze financieel adviseurs kunnen dit financieel inzichtelijk maken en uiteraard adviseren om de juiste keuzes te maken.

&MZA beschikt over een uitstekend netwerk van partners die uw uiteindelijke, weloverwogen beslissingen kunnen uitwerken en vastleggen (notarissen, advocaten en accountants).

Mobiliteit
&MZA biedt u ook mogelijkheden voor operational, financial of private lease. In eerste instantie zult u zegen; is dat wel logisch. Voor autolease ga ik toch naar een autodealer? Ja, dat kan. Maar juist omdat autolease een financieel product is en van invloed kan zijn op uw financiële situatie of wensen , past deze perfect in de dienstverlening van onze financieel adviseurs. Is uw interesse gewekt? Kijk eens op mza.nl/autolease

Bankzaken
&MZA is daarnaast zelfstandig adviseur van de Regiobank. Naast de alom bekende bankzaken als betalen, internetbankieren, pinnen, sparen en hypotheekverstrekking biedt de Regiobank ook een mogelijkheid tot een bedrijfshypotheek en/ of een rekening courant krediet.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam