AET Energy Efficiency BV

Expert in het uitvoeren van SCIOS Scope 8,10, en 12 keuringen

SCIOS Scope 8 Inspectie

Veiligheidsinspectie elektrische installatie
AET Energy Efficiency BV kan voor u de elektrische installatie conform SCIOS Scope 8 inspecteren. Hierbij worden op een gestructureerde wijze een veiligheidsinspectie uitgevoerd. De resultaten worden op een begrijpelijke manier gerapporteerd. Met behulp van een SCIOS Scope 8 inspectie wordt de veiligheid van uw elektrisch installatie inzichtelijk gemaakt.​

Waarom heeft u een SCIOS Scope 8 Inspectie nodig?
Onze overheid (Arbowet) en verzekeraars stellen eisen aan een veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties. Dit wil zeggen dat elektrische installaties veilig moeten zijn. Om dit te waarborgen, kunt u een Scope 8 keuring uit laten voeren.

Waarom een SCIOS Scope 8 Inspectie van AET Energy Efficiency BV?
AET Energy Efficiency BV helpt u te ontzorgen door een SCIOS Scope 8 inspectie uit te voeren. Samen met u werken wij aan een veilige werkomgeving en kunt u voldoen aan de Arbowet. Doordat uw elektrische installatie in goede conditie is wordt de continuïteit van uw bedrijfsvoering beter gewaarborgd.

SCIOS Scope 10 Inspectie

Inspectie van elektrisch materieel op brandrisico’s
AET Energy Efficiency BV kan voor u de elektrische installatie conform SCIOS Scope 10 inspecteren. De SCIOS scope 10 inspectie is een inspectie van elektrisch materieel op brandrisico’s. De resultaten van deze inspectie worden op een begrijpelijke manier gerapporteerd. Met behulp van een SCIOS Scope 10 inspectie wordt de brandveiligheid van uw elektrisch installatie inzichtelijk gemaakt. Nadat de geconstateerde gebreken zijn verholpen kan uw gebouw verzekerd blijven voor schade door brand met een elektrische oorzaak.

Waarom heeft u een SCIOS Scope 10 Inspectie nodig?
De brandverzekering kan u verplichten tot het keuren van het elektrisch materieel in uw gebouw. Veranderingen in uw installatie kunnen tot gevolg hebben dat de ontstane situatie niet meer overeenkomt met de uitgangspunten van het originele ontwerp. Dit kan tot gevolg hebben dat er onvoorziene temperatuurverhogingen in uw elektrische installatie optreden die tot brand kunnen leiden. 

Waarom een SCIOS Scope 10 Inspectie van AET Energy Efficiency BV?
AET Energy Efficiency BV helpt u te ontzorgen door een SCIOS Scope 10 inspectie voor u uit te voeren en eventuele brandrisico’s in uw elektrische installatie inzichtelijk te maken. Samen met u werken wij aan een veilige elektrische installatie en kan er zonder problemen voor uw gebouw een brandverzekering worden afgesloten.
Daarnaast is, doordat uw elektrische installatie in goede conditie is, de continuïteit van uw bedrijfsvoering beter gewaarborgd.

SCIOS Scope 12 Inspectie

Veiligheidsinspectie Zonnestroom installaties
AET Energy Efficiency BV kan voor uw zonnestroominstallatie conform SCIOS Scope 12 inspecteren. De inspectie SCIOS Scope 12 is op initiatief van het Verbond van Verzekeraars, Holland Solar en inspectiebedrijven (vanuit de brancheorganisaties iKeur en Techniek Nederland) ontwikkeld.

Waarom heeft u een SCIOS Scope 12 Inspectie nodig?
SCIOS Scope 12 is een methode voor het beoordelen van de complete zonnestroominstallatie. De methode brengt de elektrische veiligheid en brandveiligheid van de PV-installatie in kaart. In sommige gevallen stellen verzekeraars een SCIOS Scope 12 inspectie verplicht.

Waarom een SCIOS Scope 12 Inspectie van AET Energy Efficiency BV?
AET Energy Efficiency BV helpt u door een SCIOS Scope 12 inspectie uit te voeren te ontzorgen. Samen met u werken wij aan een veilige elektrische installatie en kan er zonder problemen voor uw gebouw een brandverzekering worden afgesloten.
Daarnaast is, doordat uw elektrische installatie in goede conditie is, de continuïteit van uw bedrijfsvoering beter gewaarborgd.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam