Lockmaster Benelux

Inbraakbeveiliging

MZA Horeca partner Lockmaster-Benelux is gespecialiseerd in beveiliging. De best beveiligde sloten, camera- & alarmbeveiliging, intercomsystemen en toegangscontroles. Wij zullen u adviseren over welke maatregelen in uw horecazaak het meest effectief zijn.

Naast allerlei middelen die u als inbraakpreventie in kunt zetten, is het ook mogelijk om uw personeel te trainen in veilige afsluitprocedures en uw onderneming te voorzien van een veiligheidsprotocol om zo de risico’s verder te beperken. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier en wij sturen onze gecertificeerde monteur bij u langs om de veiligheid van uw pand en de kwaliteit van uw sloten te controleren. Wij zijn fulltime slotenmaker, groothandel en training academie met filialen in Volendam, Amsterdam en Purmerend.

Daarnaast houden wij ons bezig met het openen en verkopen van kluizen en bieden wij allerlei producten aan in onze online webwinkel. Graag tot snel!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam