Valk Engineering B.V.

Valk Engineering B.V.

Energie!  Alleen lagere kosten of ook mogelijke problemen voorkomen? Valk Engineering BV legt het uit:

Duurzaamheid is tegenwoordig een toverwoord. Het leidt tot alternatieve energiebronnen als de zon en de wind die in principe niets kosten.

Een behoorlijke kostenbesparing en een verrassende wending in hospitality ligt voor u klaar.

Met de zon kunnen we zaken verwarmen, koelen en zelfs invriezen en een bijkomend voordeel is dat de stroom ook kan worden opgeslagen. Vaak is het mogelijk om bijna zelfvoorzienend te zijn.

De kostenbesparing voor koel- en vrieshuizen is enorm. Het opslaan van de opgewekte energie door middel van accupakketten wordt steeds voordeliger. Denk eens aan een horecakeuken met afzuiginstallatie, elektrische frituuroven, bakpannen en alle koel-/vriesapparatuur, die werken dan zonder dat het extra geld kost. Kostenbesparing is altijd een mooi doel, maar voor 2024 wellicht een noodzaak!

Het steeds meer terug leveren van energie zorgt ook voor problemen. Het elektriciteitsnet raakt overbelast en dat veroorzaakt enorme storingen, die ook niet 1,2,3 op te lossen zijn. Dat kan leiden tot langdurige uitval van elektriciteit en daardoor het niet kunnen gebruiken van de horecakeuken, het niet kunnen gebruiken van andere apparatuur en het verloren gaan van ingekochte, opgeslagen en eventueel al bewerkte voorraad. Dit kan met een accupakket worden voorkomen.

En een tip voor sfeer en gastvrijheid:

Valk Engineering BV beschikt over sfeervolle led verlichting voor zowel binnen als buiten. Ook dit levert energievoordeel op en u kunt zelfs ook uw parkeerterrein voorzien van laandpalen, die uw gasten – evt tegen een gereduceerd tarief – kunnen gebruiken voor het opladen terwijl ze in uw zaak of op het terras genieten van een hapje en een drankje. Dat is ook Gastvrijheid!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam