VD119 Organiseert visworkshops in eigen kookstudio

VD119 Organiseert visworkshops in eigen kookstudio

Multifunctionele ruimte

Als u overweegt uw assortiment uit te breiden met nieuwe producten, dan kan VD119 u daarbij zeker adviseren. Daarom heeft VD119 in het nieuwe pand een eigen viskeuken ingericht. In deze multifunctionele ruimte gaat VD119 geregeld workshops, vergaderingen en bijeenkomsten organiseren. Zo geven we onze toeleveranciers en onze klanten de gelegenheid zich op de hoogte stellen van nieuwe producten en ervaringen. Wellicht doet u hier nieuwe ideeën op waarmee u direct uw voordeel mee kunt doen.

Proeven is geloven

De ene vis komt het beste tot zijn recht in de soep, de andere leent zich beter voor het voorgerecht of hoofdgerecht  Daarnaast speelt de keuze van bereiding natuurlijk een belangrijke rol: vis kunnen we immers stomen, stoven, braden, pocheren of bakken. Verder heeft het seizoen invloed op het aanbod, niet alle vissoorten zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Daarom nodigen wij regelmatig ervaren koks uit die u niet alleen informeren maar vooral ook inspireren met verrassende gerechten. Op deze manier maakt u op smakelijke wijze kennis met onze topproducten. Daarom zeggen wij altijd: proeven is geloven.

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected], telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99 of vul onderstaand contactformulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam