Waarom payrolling bij Persoonality?

Waarom payrolling bij Persoonality?

Jij weet waar je goed in bent en wat je beter aan anderen kunt overlaten. De werving en selectie van medewerkers en de dagelijkse aansturing doe je dan ook zelf. Vanaf het moment dat we gaan samenwerken worden wij juridisch werkgever van jouw medewerkers. Wij richten ons op de uitvoering van de administratieve en juridische werkgeverstaken en zijn jouw kennispartner op het gebied van HR. Zo versterken we elkaar.

Onze samenwerking geeft je: 

  • Meer gemak 
  • Minder werkgeversrisico’s 
  • Meer flexibiliteit 
  • Sterk werkgeversmerk 

Meer gemak

Je verwacht veel van jouw team en wil ook dat alles voor hen goed geregeld is. Dit vergt veel tijd, kennis en aandacht. Zeker als je werkt met seizoensmedewerkers of regelmatig nieuwe medewerkers hebt.

Minder werkgeversrisico’s

Wij helpen je risico’s beheersen waar je geen grip op hebt. Werkgeversrisico’s, zoals verzuimkosten en verzuimbeheer, nemen wij voor onze rekening. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken.

Meer flexibiliteit

Draait jouw bedrijf om seizoensgebonden werk en/of werk je veel met scholieren, studenten of AOW-gerechtigden? Dan heb je behoefte aan flexibiliteit. Onze Persoonality-CAO speelt hierop in en biedt meer vrijheid bij het inzetten van jouw medewerkers.

Een sterk werkgeversmerk

Samen zorgen we voor het belangrijkste kapitaal van jouw bedrijf: jouw medewerkers. We zorgen niet alleen dat het allemaal goed voor elkaar is, maar dat we ook goed voor elkaar zijn. We helpen je bouwen aan een sterk werkgeversmerk. Dat helpt jou om (nieuwe) medewerkers aan je te binden.  

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam