Het belang van een risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E)

Het belang van een risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E)

Steeds vaker verneemt Mudael van haar klanten dat ze een verzoek van de Nederlandse Arbeidsinspectie hebben gehad, om de wettelijke verplichte RI&E en het bijbehorende Plan van Aanpak ter controle digitaal in te dienen.

Steeds vaker vernemen ze bij Mudael ook van hun klanten dat ze het waarderen en fijn vinden dat Mudael ze op de wettelijke verplichting heeft gewezen.

Dat ze nu geen boete in verband met het ontbreken van de RI&E hebben gekregen en dat ze geen fysieke inspectie krijgen van de Nederlandse Arbeidsinspectie omdat ze een actuele RI&E met plan van Aanpak hebben in kunnen dienen.

Heb je een geldige RI&E met Plan van Aanpak, zorg er dan altijd voor dat deze actueel is en samen met het personeel nagestreefd wordt.

Heb je nog geen RI&E? Blijf dan niet denken “de RI&E dat komt wel een keer of het zal niet zo’n vaart lopen” Je zult er echt aan moeten geloven voor de veiligheid binnen je bedrijf, voor je personeel, gasten en jezelf.

De Nederlandse Arbeidsinspectie controleert je erop en je verzekeraar vraagt er in veel gevallen ook om.

Betrek je personeel bij de Risico Inventarisatie & Evaluatie en zorg samen voor een veilige werkomgeving!

Wil je ondersteuning bij de opmaak van de RI&E? Schakel dan Mudael in en vraag een offerte op. Vul hieronder het contactformulier in en MZA Horeca zorgt ervoor dat Mudael zo snel mogelijk contact met je opneemt.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam