Molenaar & Zwarthoed – trots partner van MZA Horeca

Molenaar & Zwarthoed – trots partner van MZA Horeca

Als horecaondernemer focust u zich liever op uw gasten en bestaat het imago van uw onderneming uit gezelligheid, lekker eten en aangenaam verpozen. Een imago waar u graag uw energie insteekt.
Bezig zijn met randvoorwaarden, risicomanagement en financiële vraagstukken zijn zaken die u wellicht liever uit handen zou geven aan een deskundige adviseur.

MZA is een financieel adviseur die betrouwbaar, betrokken en deskundig is. Wij zetten al uw financiële zaken helder op een rijtje, zowel privé als ook voor uw onderneming. Wij voorzien u van actuele informatie en kunnen u ondersteunen bij beslissingen die buiten uw eigen scope vallen.

Risicomanagement, bedrijfsfinancieringen, oudedagvoorziening, mobiliteit en lease zijn slechts een kleine greep van zaken en vraagstukken die wij u graag uit handen nemen. Wij kunnen u hierbij voorzien van onafhankelijk advies, zodat u in staat bent de juiste keuzes te maken.

Altijd al eens een second opinion willen hebben op uw bedrijfsverzekeringen, een keer goed willen sparren of gewoon eens andere inzichten willen verwerven ? Probeer ons een uit!

Ik ben Johan Schilder en tezamen met mijn collega’s ben ik u graag van dienst.

Wilt u meer weten over MZA, kijk eens onze website www.mza.nl, stuur een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via nummer 0299-399030.

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam