Makelaardij bedrijfspanden

logo horeca advies partners

Helpt u graag verder!

Wilt u een horecagelegenheid verkopen, aankopen of laten taxeren in Nederland? En bent u op zoek naar een deskundige horecamakelaar met kennis van zaken en inzicht in de horecasector? HAP Horecamakelaardij is dé horecamakelaar als het gaat om onroerend goed en horecagelegenheden.

Van Zwolle tot aan Amsterdam en Leeuwarden tot aan Haarlem: HAP Horecamakelaardij is actief in heel Nederland. Zij hebben een ruim aanbod van beschikbare horecabedrijven in deze regio’s, variërend van een hotel of restaurant tot aan een sfeervol paviljoen.
Of wat dacht u van een cafetaria, snackbar of lunchroom? HAP Horecamakelaardij is van alle markten thuis!

Heeft u hulp nodig bij de aankoop, verkoop, taxatie en huur of verhuur van uw horecagelegenheid? HAP Horecamakelaardij neemt de complete aan- of verkoopprocedure uit handen en helpen u graag.


Wilt u meer weten over de diensten die HAP Horecamakelaardij biedt? Geef dan hieronder uw gegevens door, dan neemt QRS zo spoedig mogelijk contact op met meer informatie.


De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam