Digitale HACCP registratie, actuele productmarges en product etikettering

Werkt u nog met Hygiënecode formulieren? Dan is dit de ideale vervangende software! Simpel, snel en overzichtelijk. Uw registratie verrichten met een aantal klikken, ideaal toch?

Besteed minder tijd aan de verplichte HACCP registratie, met onze software heeft u met een aantal klikken uw registratieformulieren afgevinkt en alles wordt digitaal opgeslagen.

Via een tablet heeft elke medewerker een duidelijk overzicht van alle productieregistraties, komende schoonmaakwerkzaamheden, temperatuurmetingen en andere verplichte registraties. U heeft direct inzicht in de houdbaarheidsdata van uw recepturen, welke apparaten schoongemaakt moeten worden en wanneer een product getemperatuurd moet worden. Vervolgens kunt u de registratie met 1 druk op de knop verrichten.

Alle beschikbare HACCP onderdelen:

  • Productieregistraties
  • Temperatuurmetingen
  • Schoonmaakschema’s en controles
  • Product temperatuurregistraties
  • Ongedierteregistratie
  • Leveringslijsten
  • Duidelijke registratieoverzichten

Gebruikt u een formulier wat niet standaard in onze software staat? Dan kunnen wij deze voor u op maat ontwikkelen en koppelen aan u online omgeving.


Uw allergenenregistratie, voedingswaarden en etikettering op orde!

Gemakkelijk uw ingrediënten opzoeken, recepten samenstellen en etiketten inclusief allergenen/voedingswaarden afdrukken via uw tablet.

Uw voorverpakte producten dienen sinds 14 december 2014 voorzien te zijn van een etiket met daarop uw receptdeclaratie inclusief allergenen. Vanaf december 2016 is deze verordening uitgebreid met de weergave van de voedingswaarden, dit is uiteraard in onze software verwerkt. U kunt uw klanten dus nu van al deze informatie voorzien.

Via onze software stelt u gemakkelijk uw receptuur samen, met ingrediënten die u gemakkelijk zelf kunt invoeren.

In hetzelfde overzicht ziet u direct of uw samengestelde product ook aan uw gewenste marge voldoet, dit rekent ons systeem uit aan de hand van alle ingevulde bedragen en hoeveelheden.


Product etikettering

Informeer uw klanten met alle verplichte receptuurinformatie, keurig op een etiket.
Via QRS stelt u gemakkelijk uw receptuur samen, onze software zorgt ervoor dat deze informatie op de juiste manier op uw etiket wordt afgedrukt.

Het afdrukken van de verplichte productetiketten is met onze software echt heel simpel!

Het etiket hebben wij op voorhand voor u opgemaakt, waar de ingrediënten, allergenen en voedingswaarden uit ons systeem wordt opgehaald en op de het etiket wordt afgedrukt.

In onze software selecteert u het product waarvan u etiketten wilt drukken, met een paar klikken drukt u de etiketten van uw product af op een professionele etikettenprinter. De opmaak van dit etiket wordt op voorhand met u  besproken, maar de verplichte informatie zal er altijd op staan.


Margeberekening

Bij het samenstellen van uw recepturen vult u allerlei informatie in waardoor onze software automatisch een berekening kan uitvoeren. In het recepturenoverzicht ziet u direct of uw receptuur aan de gewenste marge voldoet en geeft tevens uw inkoopprijs per product weer.

Ook houdt onze software rekening met derving, welke u aangeeft bij het registreren van uw productie. Zo bent u altijd op de hoogte of uw receptuur voldoet aan uw gewenste marge.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam