Website / webshop

Helpt u graag verder!

Online zichtbaarheid is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Als iemand op zoek is naar een bedrijf of product, wordt al snel de telefoon erbij gepakt en gebruik gemaakt van een zoekmachine. Het is daarom noodzakelijk dat uw bedrijf of producten goed vindbaar zijn in de aanwezige zoekmachines.

De eerste juiste stap voor een goede online zichtbaarheid is het ontwikkelen van een professionele website of webshop. Laat een professionele website of webshop ontwikkelen door mensen die er kijk op hebben, verder denken en natuurlijk betaalbaar zijn.

Professionele website

Uw bedrijf online presenteren zou verplicht moeten worden. De concurrent die wel online vindbaar is, zal uw potentiële klanten wegkapen. Een goede website ziet er oogstrelend uit, heeft een duidelijke navigatie, toont alle informatie die men nodig heeft en beschikt over haarschep fotomateriaal.

De websites die wij ontwikkelen voldoen aan de hoogste technische standaarden en wordt perfect geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het is het een kwestie van tijd of uw website komt vanzelf boven die van uw concurrent in het organische gedeelte van Google. En dat wilt u natuurlijk als ondernemer, uitstralen wie u bent en beter scoren dan de concurrent.

Professionele webshop in de horeca & versbranche

Uw producten online verkopen, begint bij het realiseren van een webshop. Met een webshop kan uw gehele assortiment online zichtbaar worden gemaakt, met verschillende opties die de bezoekers kunnen selecteren. Voor de betalingen wordt de webshop gekoppeld met iDeal, zo bent u zeker van uw inkomen voordat u een bestelling verwerkt.

Voor ondernemers in de horeca en versbranche is een webshop simpelweg een extra verkoopkanaal. Tegenwoordig is de stap om online iets te bestellen, heel snel genomen. Mensen vinden het makkelijk om online iets te kunnen bestellen en daarnaast kunnen ze het hele assortiment bekijken! Waar mensen in uw onderneming vaak niet veel tijd hebben om een keuze te maken, kunnen ze online lekker rustig alles bekijken en bestellen ze vaak ook iets extra’s. Daar zijn professionele productfoto’s natuurlijk ondenkbaar, zien is kopen en dat kan in een webshop perfect gerealiseerd worden.

Koppeling met een bonnenprinter

Als uitbreiding op een webshop kan er een bonnenprinter gekoppeld worden. Wanneer een bestelling is voldaan, rolt er op locatie een bonnetje uit de printer vandaan met daarop de gegevens van de klant en wat er is besteld. Zo hoeft u niet meer structureel de mail te checken, maar ziet u aan de bonnetjes of er een bestelling is gedaan. Handig toch?Wilt u meer weten over de oplossing die SEDERO biedt? Geef dan hieronder uw gegevens door, dan neemt SEDERO zo spoedig mogelijk contact op met meer informatie.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam