Een crunchy zalm bite zo uit het vuistje

Crushi, crunchy sushi, is een volledig gepatenteerde premium sushi snack. Een nieuw, exclusief, uniek en heerlijk hapje dat de verse sushi smaak met een onweerstaanbare crunch combineert!

Als een lekkere lunch, of als onderdeel van een poké bowl, de Crushi is zeer veelzijdig. Dit krokante hapje hoef je alleen maar kort te frituren en na eigen inzicht te personaliseren. Wat zo goed is aan Crushi, zijn speciale ‘jasje’ houdt Crushi 3 uur lang krokant na frituren. Een Crushi rol kun je het best met een gekarteld mes snijden, en als je Crushi in de diepvries bewaart dan is Crushi meer dan een jaar houdbaar.

De voordelen

  • Hoge marge
  • Snel en gemakkelijk te maken
  • No waste / geen derving
  • >1 jaar houdbaar

Diep gevroren
Omdat de Crushi diepgevroren is kan die tot meer dan een jaar bewaard worden. En geen zorgen over de bereiding, hij kan diepgevroren in de frituur en blijft dan tot wel drie uur krokant.

Verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken
Bij de groothandel kun je ons vinden onder de namen:
California Crushi, Vegan Crushi en Salmon Crushi.

Gratis proberen
Crushi een keer proberen?! Vraag dan nu de GRATIS sample box aan. Klik hieronder op de button en laat je verrassen door dit unieke product!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam