Een ongeluk komt nooit alleen!

Normaliter wordt de droger nooit aangezet in de avonduren, maar dit keer waren de doeken op en dan kan het fout gaan. Brand door wasdrogers komt niet alleen bij particulieren veel voor, maar ook bij bedrijven is het een veel voorkomende oorzaak van brand.

Heel vervelend als je dan zelf niet in de zaak bent, gelukkig werd de brand wel snel opgemerkt.

Toch zorgen rook/roet en bluswater voor behoorlijke schade. Niet alleen heeft de elektronica hier onder te leiden, maar water komt overal. Dus uiteindelijk wordt de schade nog iets hoger, vloeren die opkrullen, wanden die opbollen, muffe geur of zelfs schimmelvorming.

Voor de inventaris is heel snel duidelijk wie er voor verantwoordelijk is en voor wiens rekening dit dient te worden vervangen (repareren is vaak onmogelijk). Voor het huurdersbelang ligt dit even anders, dat kan nog een complexe zaak worden, van wie is het plafond, de vloer, de wandafwerking en de verlichting?

Heel veel ondernemers hebben geen idee en dat komt bij schade vaak aan het licht. Gaat de verhuurder hierover of moet de huurder dit verzekeren en waar blijkt dit uit.MZA heeft gespecialiseerde relatiebeheerders en werkt via het MZA Horecaplatform samen met bijv HAP. Een bedrijf dat zich ook bezighoudt met huurcontracten.
Wist u dat MZA verzekeringen niet alleen kijkt naar de kosten en de voorwaarden, maar dat MZA ook kijkt naar de vereiste preventiemaatregelen en via een partner daar het beheer van verzorgt?

Dan heeft u bij schade in ieder geval niet nog een onaangename verrassing. Los van een zeer concurrerend aanbod ook nog eens een totaaladvies nodig?  Vul dan vrijblijvend onderstaande formulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam