Dalmulder & Partners – Trots partner van MZA Horeca!

Dalmulder & Partners – Trots partner van MZA Horeca!

Dalmulder & Partners is een full service administratiekantoor, met aan ons gelinkt een kring van specialisten op het gebied van Accountancy, Fiscale zaken, hypotheken, scheidingsmakelaar, mediators etc.
Wij onderscheiden ons doordat wij als ondernemer aan tafel zitten met de klant, wij denken mee “als ondernemer”. Hebben een groot netwerk en kunnen zo ook klanten aan elkaar koppelen.

Wij brengen de cijfers tot leven en maken van cijfers een sport, in plaats van dat het stoffig is.

Daarnaast zijn wij o.a. op het gebied van salarisadministratie zoveel mogelijk aan het automatiseren voor de klant. Hierdoor houdt de klant tijd over voor andere zaken.
De salarisadministratie wordt verwerkt in het softwarepakket Loket. Binnen dit pakket kunnen er vele koppelingen gemaakt worden met andere software.

Bijvoorbeeld een horeca ondernemer; personeel roostert zich met hun mobiel in op de planning, uren worden via de mobiele telefoon ingegeven en goedgekeurd. Dit bestand wordt, nadat het is goedgekeurd, geïmporteerd in de salarisadministratie. Alles wordt digitaal aangeleverd en verwerkt, de kans op fouten wordt zo beperkt.
Verlof kan worden aangevraagd via de mobiele telefoon, dit wordt per medewerker bijgewerkt op de verlofkaart. Zo zijn er tal van mogelijkheden.

Wij bedienen klanten binnen het MKB. Van eenmanszaak tot een BV structuur.
Qua grootte hebben we klanten van géén personeel tot 250 man personeel.
Alleen de salarisadministratie bij ons onderbrengen kan ook, wij zorgen dan voor een compleet dossier voor uw administratiekantoor of accountant.

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam