De Restaurant Coach – Trots partner van MZA Horeca

De Restaurant Coach – Trots partner van MZA Horeca

Vele Restaurants kennen een vliegende start nu de horeca weer volop draait. Veel vragen over vergunningen, hoe te handelen bij de steeds veranderde maatregelen over COVID 19, het maken van ondernemersplannen, de opstart van nieuwe zaken begeleiden en proberen te voldoen aan de vraag voor personeel is greep van diensten waar onze relaties gebruik van maken.

Het personeelstekort is op dit ogenblik de grootste uitdaging voor de horeca-entrepreneur. Helaas heeft de Restaurantcoach hier niet meteen een antwoord op, wel kunnen we actief en gericht scannen op de arbeidsmarkt.

Wij kunnen de ondernemer ontzorgen en vooral de voorwaarden scheppen zodat hij datgene kan doen waar hij goed in is en dat is zijn gasten verwennen.

Langzamerhand zal de horeca weer in rustiger vaarwater terecht komen en daarmee komt ook weer de alledaagse problematiek boven tafel. Bewaken van kwaliteit, cijfers en hoe om te gaan met social media.

De Restaurantcoach wil graag een sparringpartner zijn voor de ondernemer. De ondernemer en zijn bedrijf staan centraal maar door elkaar uit te dagen en de juiste focus te houden op hetgeen wat belangrijk is voor zijn bedrijf. “Echter zonder wrijven geen glans”.

Heeft u ook interesse en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen dan biedt de Restaurantcoach u een sparringsessie van 2 uur aan.

Ik ben Hans Dashorst en ben u graag van dienst.

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam