Vele Restaurants kennen een vliegende start nu de horeca weer volop draait. Veel vragen over vergunningen, hoe te handelen bij de steeds veranderde maatregelen over COVID 19, het maken van ondernemersplannen, de opstart van nieuwe zaken begeleiden en proberen te voldoen aan de vraag voor personeel is greep van diensten waar onze relaties gebruik van maken.
Het personeelstekort is op dit ogenblik de grootste uitdaging voor de horeca-entrepreneur. Helaas heeft de Restaurantcoach hier niet meteen een antwoord op, wel kunnen we actief en gericht scannen op de arbeidsmarkt.
Wij kunnen de ondernemer ontzorgen en vooral de voorwaarden scheppen zodat hij datgene kan doen waar hij goed in is en dat is zijn gasten verwennen.
Langzamerhand zal de horeca weer in rustiger vaarwater terecht komen en daarmee komt ook weer de alledaagse problematiek boven tafel. Bewaken van kwaliteit, cijfers en hoe om te gaan met social media.
De Restaurantcoach wil graag een sparringpartner zijn voor de ondernemer. De ondernemer en zijn bedrijf staan centraal maar door elkaar uit te dagen en de juiste focus te houden op hetgeen wat belangrijk is voor zijn bedrijf. “Echter zonder wrijven geen glans”.
Heeft u ook interesse en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen dan biedt de Restaurantcoach u een sparringsessie van 2 uur aan.
Ik ben Hans Dashorst en ben u graag van dienst.
Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99