Persoonality – trots partner van MZA Horeca

Persoonality – trots partner van MZA Horeca

“Nu de ene na de andere bedrijfstak weer opengaat, rijst een nieuw probleem: een schreeuwend tekort aan personeel“, schreef NU.nl laatst op hun site.

Dit geldt ook voor heel veel horecaondernemers en misschien wel voor u specifiek, zeker nu de deuren verder zijn geopend en het weer beter wordt. Ons hart ligt al meer dan 20 jaar bij de horeca en daarom biedt Persoonality u nu de mogelijkheid om uw vacatures gratis en geheel vrijblijvend te promoten.

Meld u aan op proostvoordehoreca.nl en bereik met uw vacatures in een paar klikken een groot publiek. Van deze dienst kunt u nu minimaal tot 1 september gratis gebruik maken.

Meer weten? Ik sta voor u klaar en help u graag aan nieuwe medewerkers. 

Download hier Proost in de horeca!


Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam