Varink – Trots partner van MZA Horeca

Varink – Trots partner van MZA Horeca

Varink Bedrijfsfinanciering dat is de naam van ons bedrijf. De naam is ontstaan uit een combinatie van Peter Varkevisser en Duco Arink Varink is gespecialiseerd in het begeleiden van de zakelijke klanten van intermediairs (assurantie tussenpersonen en onafhankelijke Hypotheek adviseurs) en ondernemers rechtstreeks bij het verkrijgen van een financiering voor de onderneming.

Waarom zou u iets zelf doen, met een mogelijk beperkte kennis, terwijl er professionele adviseurs bij Varink zijn die de taal van de ondernemers en de financiers spreken? In dit traject fungeren wij als spin in het web tussen u en de aanbieders van financieringen. Of het gaat om een investering, lease, werkkapitaal of een renteherziening, wij staan voor u klaar! Onze contacten en contracten zijn glashelder. Wij worden door de klant betaald en niet door de geldverstrekker.

Meer weten?

Peter Varkevisser
+31 6 30 48 25 21
[email protected]
Duco Arink
+31 6 15 14 30 25
[email protected]

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam