HLPC – Een greep uit ons werk en de toegevoegde waarde die wij leveren

Het zal u gebeuren, uw bedrijfspand, de woning van uw vader en moeder branden op een dag geheel af. Toevallig ligt er ook nog asbest op het dak. U zult begrijpen dat er paniek bij verzekerde is. Vervolgens komen de volgende dag onderzoekers van een verzekeraar die een eerste verklaring afnemen.

Ze zoeken nog wat verder en zij concluderen dat de verzekerde zijn eigen pand in brand heeft gestoken!

De verzekerde is uiteraard zeer ontstemt en schakelt een advocaat in. Via deze advocaat worden wij ingeschakeld om deze schade verder in kaart te brengen. De inboedelverzekering van de ouders geeft gelukkig dekking, dus konden wij snel een verblijf elders regelen en een voorschot aanvragen zodat er nieuwe kleding aangeschaft kon worden.

Ook het asbest vroeg onze aandacht, omdat de gemeente inmiddels verzekerde al heeft aangeschreven om de restanten zo snel mogelijk af te voeren. Maar ja, de verzekeraar betaalt voorlopig nog niets en asbest verwijderen is een kostbare aangelegenheid. Aan ons de taak om voor verzekerde nu zo goed mogelijk alles te regelen en te adviseren. Met een gedegen asbest sanering en onze ervaring is dit gelukt.

Wij zeggen dan altijd, neem bij “grote” of complexe schades een eigen deskundige, wij kunnen uw polis inzien, de valkuilen tijdig dichten en u bijstaan tijdens verhoren door oud politiemedewerkers die gewend zijn om met verdachten te spreken. Wij bereiden u daar graag op voor.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam