Enjay Systems / Calculatie voorbeeld restaurant Sea Food Bar Amsterdam

Enjay Systems / Calculatie voorbeeld restaurant Sea Food Bar Amsterdam

De teruggewonnen energie uit de keuken wordt hergebruikt in het pand om schone koude buitenlucht a 7700m³/h te verwarmen. In de getoonde afbeelding vindt u de project details waarmee we hebben gerekend. Deze data is gekomen na een werkbezoek op locatie.

Hoe wordt het rendement berekend? In onderstaande grafiek ziet u blauwe staven en een groene lijn. De blauwe staven geven aan hoeveel uur per jaar het een bepaalde temperatuur is. We bekijken dus per jaar en per uur wat de warmte vraag is op de desbetreffende locatie. In deze uren dienen de bestaande verwarmingselementen aan de vraag te voldoen. De groene lijn is wat wij met ons Lepido systeem voor onze rekening nemen. We nemen dus ongeveer 2/3 van de totale warmtevraag voor onze rekening door gebruik van het Lepido systeem.

Dit geeft als resultaat een jaarlijkse besparing van 77.600kWh, dit staat gelijk aan 22 ton verminderde CO² uitstoot.

Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via [email protected] / 06-17 44 35 99.

Nog meer informatie over Enjay Systems vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam