De teruggewonnen energie uit de keuken wordt hergebruikt in het pand om schone koude buitenlucht a 7700m³/h te verwarmen. In de getoonde afbeelding vindt u de project details waarmee we hebben gerekend. Deze data is gekomen na een werkbezoek op locatie.
Hoe wordt het rendement berekend? In onderstaande grafiek ziet u blauwe staven en een groene lijn. De blauwe staven geven aan hoeveel uur per jaar het een bepaalde temperatuur is. We bekijken dus per jaar en per uur wat de warmte vraag is op de desbetreffende locatie. In deze uren dienen de bestaande verwarmingselementen aan de vraag te voldoen. De groene lijn is wat wij met ons Lepido systeem voor onze rekening nemen. We nemen dus ongeveer 2/3 van de totale warmtevraag voor onze rekening door gebruik van het Lepido systeem.
Dit geeft als resultaat een jaarlijkse besparing van 77.600kWh, dit staat gelijk aan 22 ton verminderde CO² uitstoot.
Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via [email protected] / 06-17 44 35 99.
Nog meer informatie over Enjay Systems vindt u hier:
Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99