Als horecaondernemer een bedrijfsfinanciering aanvragen? Varink!

Als horecaondernemer een bedrijfsfinanciering aanvragen? Varink!

Het jaar 2022 is bijna ten einde. Voor u als horecaondernemer staan er hopelijk nog mooie en drukke feestdagen in de planning. Dat is mooi na 2 ‘verloren’ decembermaanden.

Traditioneel zijn de laatste maanden van het jaar ook een drukke tijd in de financiële wereld.

Als Varink Bedrijfsfinancieringen hebben wij het afgelopen jaar weer veel ondernemers geholpen bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering. Het verkrijgen van de financiering is één, maar heb je de financiering dan ook gesloten bij de beste aanbieder?

De ondernemers die wij hebben begeleid weten één ding zeker; ze hebben de beste deal!

Wij vergelijken namelijk de verschillende banken en financiers. Zo kiest de ondernemer niet uit één aanbieding, maar uit meerdere. Nog altijd zijn er grote verschillen in de verschillende aanbiedingen, een renteverschil van enkele tiende is eerder regel dan uitzondering.

Voor u als horecaondernemer gaan wij ook graag aan de slag. Wij kunnen aanvragen vanuit elke branche in behandeling nemen. Toch heeft de horeca voor ons een speciale plek. We zijn niet voor niets aangesloten bij het MZA Horeca platform.

Ook staan wij dit jaar op de HORECAVA, misschien zien wij elkaar daar wel!

Alvast fijne feestdagen gewenst en succes met uw onderneming.

Meer informatie ontvangen over een financiering voor uw onderneming of in contact komen met Varink? Vul dan onderstaande formulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam