Horeca Beukers – Trots partner van MZA Horeca!

Horeca Beukers – Trots partner van MZA Horeca!

Als horeca kind waar de horeca letterlijk en figuurlijk  met de paplepel is ingegoten en als geestelijk vader van Café Centraal, Café Ome Jan in Volendam, ’t Markerveerhuis, Beuqz, de Weagh in Monnickendam en Café Tante Roosje, Tapas Tia Rosa en Café de Ster in Amsterdam is Willem de Beukelaer van mening dat hij er best wel kijk op heeft. En gelijk heeft hij.

Met geestelijk vader bedoelt hij het bedenken van de uitstraling, het interieur, het concept en de exploitatie met de juiste partners op ieder vlak van elke horecazaak.

Juist daarom probeert hij zich te onderscheiden om een hulp baken te zijn voor horecaondernemers die gaan starten of na vele jaren in hetzelfde zijn blijven hangen maar de “must to change” niet zien .

Van het compleet verbouwen van een horecazaak tot het ontwikkelen van een nieuw concept , alles is mogelijk bij de Horecabeukers .

Een mooi voorbeeld hiervan zijn de laatste twee recente verbouwingen die ze hebben verricht bij 2 “ingeslapen” horecazaken en deze nieuw leven hebben ingeblazen,  Wink Eten en Drinken in Oude Meer en de Nieuwe Meerpaal in Vijfhuizen.

Nog meer informatie over Horeca Beukers vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam