Horecaondernemers spoedhulp

Horecaondernemers spoedhulp

Een groot deel van de horeca is inmiddels al weer twee weken aan de slag. Met beperkingen, dat wel maar het is fijn om toch weer gasten te ontvangen. In onze gesprekken met horecaondernemers merken wij dat veel ondernemers moeite hebben met het bepalen welke regelingen allemaal van toepassing zijn voor hun onderneming. MZA Horeca & Partners wil hier graag helpen.

Hulp bij het aanvragen van de NOW-regeling

Vooral de NOW-regeling zorgt nog steeds voor veel verwarring. Het aanleveren van de gegevens, het berekenen van de gemiste omzet en wat mag nu wel en wat mag nu niet. De adviseurs van MZA Horeca helpen u graag de juiste gegevens op een rijtje zetten en de nieuwe aanvraag voorbereiden voor 6 juli wanneer de vernieuwde regeling aan te vragen is. Maar ook al uw vragen over de andere regelingen worden door het team van MZA Horeca behandeld.

Wilt u de hulp van MZA Horeca & Partners inroepen om u te helpen met de regelingen die de overheid in het leven geroepen heeft om ondernemers te ondersteunen. Neem dan vandaag nog contact op.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam