Horecaondernemers spoedhulp

12-06-2020 Horecaondernemers spoedhulp

Een groot deel van de horeca is inmiddels al weer twee weken aan de slag. Met beperkingen, dat wel maar het is fijn om toch weer gasten te ontvangen. In onze gesprekken met horecaondernemers merken wij dat veel ondernemers moeite hebben met het bepalen welke regelingen allemaal van toepassing zijn voor hun onderneming. MZA Horeca & Partners wil hier graag helpen.

Hulp bij het aanvragen van de NOW-regeling

Vooral de NOW-regeling zorgt nog steeds voor veel verwarring. Het aanleveren van de gegevens, het berekenen van de gemiste omzet en wat mag nu wel en wat mag nu niet. De adviseurs van MZA Horeca helpen u graag de juiste gegevens op een rijtje zetten en de nieuwe aanvraag voorbereiden voor 6 juli wanneer de vernieuwde regeling aan te vragen is. Maar ook al uw vragen over de andere regelingen worden door het team van MZA Horeca behandeld.

Wilt u de hulp van MZA Horeca & Partners inroepen om u te helpen met de regelingen die de overheid in het leven geroepen heeft om ondernemers te ondersteunen. Neem dan vandaag nog contact op.

Hulp nodig met de NOW-regeling?

Meld u nu aan en MZA Horeca & Partners helpen u graag.

Voorkomen is beter dan genezen

12-10-2020 Voorkomen is beter dan genezen

Verkoop horecapanden is aan de orde van de dag

04-09-2020 Verkoop horecapanden is aan de orde van de dag

6 maanden Corona en wat nu?

01-09-2020 6 maanden Corona en wat nu?

Wat wijzigt er in het 3e steunpakket?

31-08-2020 Wat wijzigt er in het 3e steunpakket?

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.