Canvastix

Narrowcasting / digitale menuborden

Canvastix is dé specialist in Narrowcasting / Digitale Menuborden. Waar vroeger de trend was om informatie op een poster te drukken en deze in een kliklijst aan uw gasten/klanten te presenteren, worden hiervoor steeds vaker beeldschermen ingezet. Ook wel narrowcasting genoemd!

Met een klantenportfolio van honderden ondernemingen, variërend van de vishandel en slager op de hoek, tot aan hotel- en supermarktketens in binnen- en buitenland, is geen opdracht voor Canvastix te gek. Of er nu één display gemonteerd moet worden, vier stuks aan elkaar vast of een videowall, bij één locatie of 100 verspreid door het land, alles is mogelijk. De klant is koning en Canvastix ontwikkeld de uitzendingen volledig naar wens in de huisstijl van de onderneming. De software waar de uitzending mee aangestuurd worden is simpel, duidelijk en spreekt voor zich. Iedereen kan er dus mee werken!

Wilt u meer weten over de diensten en mogelijkheden van Canvastix? Neem gerust contact met ze op!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam