Lifeline IT

Van alledaagse IT-ondersteuning, technische consultancy, cybersecurity en disaster recovery tot cloud hosting en systeemontwerp

Lifeline IT is een technologisch dienstverlenend bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-ondersteuning voor de horeca, detailhandel en voedsel- en dranksector. Lifeline IT is meer dan 20 jaar geleden opgericht en biedt een scala aan diensten – van alledaagse IT-ondersteuning, technische consultancy, cybersecurity en disaster recovery tot cloud hosting en systeemontwerp.

Lifeline IT is gevestigd in het centrum van Amsterdam met ondersteunende kantoren in het Verenigd Koninkrijk en stemt IT-ondersteuning af op uw individuele behoeften, ongeacht de grootte van uw bedrijf. Veel van onze klanten zijn al jaren (en decennia!) klant bij ons!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam