Quality Retail Solutions

HACCP software, webshop, website, beeldschermreclame

QRS is een bedrijf dat van alle markten thuis is als het aankomt op digitalisering, webontwikkeling en online zichtbaarheid. Al meer dan 13 jaar voorzien zij honderden klanten van hun diensten die variëren van de bakker op de hoek tot aan een hotelketen met tientallen vestigingen.

Dagelijks helpt het team van QRS hun klanten om te voldoen aan de actuele wetgevingen en tevens om zichtbaar te zijn voor hun klanten. Dit doen zij door de HACCP registraties en etikettering volledig op de rit maken, succesvolle websites en webshops te bouwen, de marketing uit handen te nemen en tevens de informatievoorziening in de onderneming te vergroten door het toepassen van narrowcasting (beeldschermreclame).

Wilt u meer omzet genereren in uw winkel, online beter zichtbaar zijn, online verkopen, digitaal registreren, kortom uw onderneming naar het volgende niveau tillen? Dan kan het geen kwaad om contact op te nemen met QRS!

Meer weten over de diensten van deze partner?
Vul dan onderstaand formulier in!

Hidden
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd de volledige schadeafhandeling in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Hoog kennisniveau, altijd goed bereikbaar, meedenkend.

Jack Bond

Tenniskantine Dijkzicht Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam