Quality Retail Solutions

HACCP software, webshop, website, beeldschermreclame

QRS is een bedrijf dat is ontstaan uit het vraagstuk om de HACCP registratie in de visbranche te vergemakkelijken. Met 3 eigenaren, waarvan 2 meer dan 15 jaar ervaring hebben in de visbranche, is de software ontwikkeld zoals het op de werkvloer het meest praktische werkt. Simpel, snel en eenvoudig te bedienen.

Dagelijks helpt het team van QRS hun klanten te voldoen aan de actuele wetgevingen. Zij faciliteren de software, richten deze in en leveren tevens de benodigde hardware om direct aan de slag te kunnen. De inhoud van de software bestaat uit het schoonmaakplan, hygiëneplan en de recepturen. Dit alles kan door QRS worden ingevoerd, zodat u als ondernemer zich hier niet druk over hoeft te maken over invoerfouten.

QRS heeft tevens een online webshop waar bijna alle benodigdheden voor de versbranche te verkrijgen zijn. Denk aan bakken, schalen, lepels, professionele messen, schoonmaakartikelen en alles voor vitrinekaartjes!

Wilt u zich als ondernemer gemakkelijker aan de hygiëne regels houden, etiketten afdrukken en inzicht krijgen in uw winstmarges? Dan kan het geen kwaad om contact op te nemen met QRS!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam