Tijdens de opmaak van de wettelijk verplichte Risico-inventarisatie & Evaluatie komen een heleboel zaken aan bod

Denk daarbij bijvoorbeeld aan verzuim- en arbobeleid, gebouw en werkplek, biologische agentia, bedrijfshulpverlening en persoonlijke bescherming maar ook handelingen die uw werknemers verrichten.

Zeer actueel is het beleid ten aanzien van ongewenst en/of grensoverschrijdend gedrag.

Heeft uw bedrijf een vertrouwenspersoon aangesteld? Weten uw werknemers wie dat is? En zorgt die ook adequaat voor opvang en nazorg van een getroffen personeelslid?

Een ander en zeer belangrijk aspect in de RI&E is de veiligheid van de elektrische installatie, zeker in een keuken of een verwerkingsruimte waar ook water wordt gebruikt.  De elektrische installatie dient veilig te zijn voor het gebruik door werknemers, maar ook de brandveiligheid is belangrijk. Dit wordt vaak middels een inspectie SCIOS SCOPE 10 (brandveiligheid) en SCIOS Scope 8 (gebruiksveiligheid) bekeken. Deze inspecties en de uiteindelijke herstelverklaring zijn voor uw verzekering ook van groot belang.

Wilt u voldoen aan deze wettelijke verplichting en voor uw organisatie een Risico Inventarisatie en Evaluatie en Plan van Aanpak hebben? Informeer dan via [email protected]

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam