Heeft u schade? Dan kunt u een zogenaamde contra-expert, ofwel ‘eigen deskundige’, in de arm nemen.

Heeft u schade? Dan kunt u een zogenaamde contra-expert, ofwel ‘eigen deskundige’, in de arm nemen.

Een contra-expert is dus een eigen deskundige die u zélf inschakelt. Dit doet u het liefst direct na een schade, zodat uw belangen optimaal behartigt worden. Deze ‘eigen expert’ weet welke zaken er geregeld moeten worden. Hij zal de schadeclaim optimaal afhandelen, voor een snelle afhandeling van de schade zorgen én ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Want schade door brand, water, inbraak of storm kan zelfs een regelrechte ramp betekenen voor de continuïteit van uw onderneming. Ook al heeft u recht op een uitkering, als die uitkering te laat binnenkomt zou de continuïteit van uw onderneming in het geding kunnen komen. Daarom is snelheid geboden. En dat bereikt u door snel een eigen deskundige in te schakelen. Een contra-expert dus.

Uw eigen deskundige kan de schade uiteraard niet ongedaan maken. Wat deze deskundige daarentegen wel doet, is uw belangen behartigen en voorkomen dat de verzekeraar u afwimpelt of minder uitkeert dan hetgeen u recht op heeft.

Brandschade

Heeft u schade door brand, door het blussen van de vlammen of door roet- en rookontwikkeling die is ontstaan door brand? Of schade als gevolg van kortsluiting, doorbranding of oververhitting? Hoe vreselijk dat ook is, dit soort schades zijn gelukkig gedekt door uw inboedel- en opstalverzekering. Heeft u brandschade aan uw huis of bedrijfspand? Neem dan zo snel mogelijk contact op met HLPC Expertise. Onze ervaren schade-experts staan u graag bij in deze hectische periode.

Stormschade

Schade door storm wordt meestal vergoed als de schade is aangericht door een storm met windkracht 7 of hoger. Voor sommige verzekeraars geldt echter dat de windkracht niet eens bepalend is.

Wat nu als u door storm schade heeft aan uw bedrijfspand of aan uw eigendommen, zoals inboedel of inventaris? De opstalverzekering dekt schade aan panden en alles wat nagelvast aan dat pand zit, zoals zonnepanelen, rolluiken of daken.

Het mooie is dat wij niet voor verzekeraars, maar altijd voor verzekerden werken. Wij komen dus op voor úw belangen. Wij helpen met het verwijderen van die boom of laten noodvoorzieningen aanbrengen, zodat erger voorkomen wordt. Uiteraard ondersteunen wij u met de afhandeling van de schade, het opstellen van de schadeclaim en het herstel van uw woning of bedrijfspand.

Waterschade

Heeft u ooit waterschade gehad? Wij hopen van niet. Ook al gaat het soms om slechts een klein lek, de gevolgen kunnen groot zijn. Wat dacht u van het drogen van vloeren en muren, het stucen en verven van muren of zelfs het vervangen van vloeren en meubels? Dan is het goed te weten dat u verzekerd bent tegen waterschade.

Maar wat nu als de impact van de lekkage groot blijkt te zijn of als u het niet eens bent met de beslissing van de verzekeraar? Dan belt u de experts van HLPC Expertise. Of nee, eigenlijk belt u bij voorkeur niet alleen de verzekeraar als u schade heeft, maar ook direct HLPC Expertise. Want de verzekeraar stuurt een eigen schade-expert, wij komen op voor úw belangen.

Nog meer informatie over zakelijke schade vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected], telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99 of vul onderstaand contactformulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam