Is uw marge nog op peil?

Eindelijk mogen alle horecagelegenheden en de detailhandel weer volledig open! Er komt een drukke periode aan, iedereen wil namelijk weer lekker de deur uit. De kroegen en terrassen zitten weer stampvol, met natuurlijk veel omzet. Maar een goede omzet, wil niet zeggen dat er onder aan de streep voldoende overblijft. Hoe zit u vandaag de dag met uw marge?

Door de hoge inflatie van de laatste tijd, staan deze marges ontzettend onder druk. Heeft u goed inzicht in deze marges? Weet u wat u procentueel op uw producten verdiend? Moeten uw prijzen niet omhoog?

Met de app van Hein Online kunt u uw marge elke dag goed volgen. Met deze handige app voor tablet en telefoon houdt u real-time zicht op alle kosten en uitgaven van uw horecaonderneming. Inzicht is alles voor een ondernemer, want als u inziet dat uw marges zijn gekrompen, moet u uw prijzen direct verhogen. Uiteindelijk moet het ook een feestje worden voor uw portemonnee, toch?

Heeft u vragen over het assortiment van Hein Koning en wilt u graag in contact komen met de juiste contactpersoon? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via [email protected] / 06-17 44 35 99

Nog meer informatie over Hein Koning vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected], telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99 of vul onderstaande contactformulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam