IJ Taxaties – Trots partner van MZA Horeca!

IJ Taxaties – Trots partner van MZA Horeca!

Veel slachtoffers van brand realiseren zich pas achteraf wat ze ooit verzekerd hebben.
Men wordt geconfronteerd met vernieuwde eisen in het bouwbesluit waardoor onderverzekering is ontstaan, en; hoe oud is die half afgebrande bank? En er hing een tv, maar bewijs het maar eens…

Ook afgelopen week heeft een verwoestende brand grote schade aangericht bij een van uw collega ondernemers. Te vaak zien wij dat dit leidt tot onnodig faillissement.

Voor een succesvolle doorstart bij een calamiteit zijn 5 zaken van belang;

 1. Herbouwwaarde
  Kwaliteit, omvang en kosten voor het herplaatsen van een identiek gebouw betekent altijd discussie met de verzekeraar. Niet meer als u deze heeft laten taxeren door IJ-Taxaties. Wij leggen exact vast wat u heeft en wat de kosten zijn om hetzelfde terug te krijgen. De verzekering mag over deze waarde geen enkele discussie voeren.

 2. Voorkom dagwaarde
  “ U bent verzekerd voor nieuwwaarde” zegt uw verzekeringspolis.
  Maar, “dan mogen uw spullen niet te oud zijn, dan krijgt u dagwaarde”, zeggen de
  ‘kleine lettertjes’ .
  Niet als uw inventaris is getaxeerd door IJ-Taxaties. Wij leggen per ruimte vast wat u heeft en wat de nieuwwaarde is. Voor uw vaatstraat van 10 jaar oud krijgt u i.p.v. 15%, een nieuwe vaatstraat.

 3. Verlies van voorraden
  Stenen, plafonds, machines, meubels, inventaris, alles krijgt u nieuw. Maar wat is de waarde van uw goederen en voorraden? Uit de jarenlange ervaring van IJ-Taxaties weten wij dat deze kan oplopen tot vele tientallen duizenden euro’s. De taxateurs van IJ-Taxaties weten wat iets waard is en kunnen dit voor u vastleggen.

 4.  Omzetverlies
  Omdat u een taxatierapportage van IJ-Taxaties heeft, kunt u met gesloten beurs herbouwen en inrichten. Echter uw salarissen en vaste lasten moeten worden doorbetaald, gevolg: omzetschade. MZA Horeca kan deze voor u berekenen. Het vastleggen van  de “omzet + brutowinst”  heeft als voordelen dat salarissen en overige vaste lasten bij schade gewaarborgd zijn.

 1. Schade? Wíj staan aan úw zijde
  Bij een brand stuurt de verzekering een schade-expert die bepaald hoe weinig u krijgt uitgekeerd. IJ-Taxaties kent echter experts die voor ú alle kastanjes uit het vuur haalt, en de hieruit voortvloeiende kosten moeten worden betaald door uw verzekering.

Het is úw verzekering, haal eruit wat erin zit, wees ellende te slim af, en laat IJ-Taxaties voor u de taxatie uitvoeren. Integer, ook als niemand kijkt.

IJ-Taxaties, de juiste waardering


Nog meer informatie over IJ Taxaties vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam