&MZA. Een financieel adviseur die betrouwbaar, betrokken en deskundig is

&MZA. Een financieel adviseur die betrouwbaar, betrokken en deskundig is

&MZA zet al uw financiele zaken helder op een rijtje, voor u privé en ook voor uw onderneming. Van bedrijfsverzekeringen tot hypotheken en van autoverzekeringen tot uw pensioen.

Voor de ondernemer met als doel deze zoveel als mogelijk te ontzorgen, zodat deze zich kan richten op zijn zakelijke activiteiten.

&MZA is in staat een risico analyse voor uw onderneming en/of een Persoonlijk Financieel Plan van uw privé situatie op te stellen, zodat u inzicht heeft in uw vermogen en gedegen beslissingen kunt nemen. Met onze kennis van zaken zijn wij een uitstekende sparringspartner als het gaat om de afweging om bijvoorbeeld investeringen aan te gaan. Maar ook het aangaan van een bedrijfshypotheek, aangaan van leaseovereenkomsten, leningen of het al dan niet overdragen van uw onderneming is iets waarbij wij u met raad en daad kunnen bijstaan.

Horeca

&MZA is niet alleen de naamgever van het MZA Horeca Platform, maar door een perfect afgewogen mix van voorwaarden in combinatie met lage premies, dé leverancier van een uitstekend verzekeringspakket voor alle horeca ondernemingen. Wij werken samen met andere partners die eveneens horecaondernemers ondersteunen als het gaat om financiële diensten, taxaties, beoordelen en aanvullen van huurovereenkomsten, het inventariseren en zoveel mogelijk beperken van risico’s en nog veel meer. Kortom &MZA is een spin in het web.

Bedrijfsbeëindiging en bedrijfsovernames

Ook horeca ondernemers zullen op enig moment hun onderneming willen verkopen of overdragen aan een nieuwe generatie. &MZA kan u hierbij ondersteunen en adviseren. Wat gebeurt er als u stopt en de onderneming overdraagt? Hoe zorgt u voor een aanvulling op AOW? Uw onderneming is immers uw pensioen! Onze financiële adviseurs zijn uw graag van dienst.

Garantie

Voor u als horecaondernemer kennen we een garantie. Wij garanderen dat wij u meer kunnen bieden voor minder. Dat doen we onder andere door heel veel aanbieders met elkaar te vergelijken. Daarnaast maken wij deel uit van een platform met gescreende en gerenommeerde partners. Dat is niet zonder reden. We streven naar een langdurige relatie, waarin wij u adviseren en van dienst zijn, op dezelfde wijze zoals wij zelf ook geadviseerd zouden willen worden. Betrouwbaar, Betrokken en Deskundig.

Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via [email protected] / 06-17 44 35 99.

Nog meer informatie over &MZA vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam