VD119 en Jongens van de Fant

VD119 en Jongens van de Fant

De keus van de vis en de bereidingswijze bepalen de smaak van de vis. Zo weet iedere producent een kenmerkende smaak aan een product te geven. De manier van roken, houtsoort, toevoegingen en de tijdsduur van bereiden hebben hun invloed. Ook vis van de Jongens van de Fant haal je er zo uit als het gaat om smaak. Een smaak die zich mag verheugen op een steeds groter groeiende groep van liefhebbers. Gebaseerd op eigen recepten en jarenlange ervaring. De mond-tot-mondreclame doet hier zijn werk. De naam Jongens van de Fant is een keurmerk geworden dat garant staat voor een smaakvol en betaalbaar product. VD119 is exclusief distributeur van de producten van ‘De Fant’ voor Volendam en omstreken.

Achtergrond

Wat begon als een gezellige hobby, is momenteel een dagelijkse bezigheid. De drie broers Gerrit, Harm en Frans rookten al van jongs af aan poon op Urkerdag. Hun dagelijkse bezigheid bestond uit de verwerking van verse vis bij vader Frans Post, op Urk bijgenaamd ‘de Fant’.

Zo ontstond de naam: Jongens van de Fant. Een naam die synoniem kwam te staan aan heerlijke gerookte vis. De vraag groeide en van hobbyroken werd het een dagelijkse bezigheid om aan de deze vraag te kunnen voldoen. Sinds 2009 hebben ze hun bedrijf aan de Breehorn op Urk. Ze roken vooral zalm en makreel, maar ook poon en IJsselmeerpaling.

Heeft u vragen over het assortiment van VD119 en wilt u graag in contact komen met de juiste contactpersoon? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via [email protected] / 06-17 44 35 99

Nog meer informatie over VD119 vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected], telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99 of vul onderstaande contactformulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam