VD119 – Trots partner van MZA Horeca!

VD119 – Trots partner van MZA Horeca!

Visgroothandel VD119 is de exclusieve Crushi dealer voor Volendam e.o.

Crushi is een premium snack met verse ingredieënten en bovendien een lage hoeveelheid calorieën. Alle soorten zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Iedere sushirol van 135 gram is gemakkelijk op te delen in vijf porties. Ideaal voor bijvoorbeeld festivals, strandtenten, partycateraars en restaurants. Crushi is lekker als fingerfood, lunch en voorgerecht.

Mooi opgemaakt doet Crushi het uitstekend als voorgerecht of verrassende lunch.
Salmon Crushi is sushi gevuld met verse zalm, omelet en wakame welke is voorzien van een coating en crunchlaag. Crushi dient kort te worden gefrituurd voor gebruik. Eenvoudig te bewaren in het vriesvak.
Probeer ook eens de California Crushi een sushi gevuld met Surimi, surimi mousse, wakame en Japanse omelet. De Vega Crushi met daarin kampyo, avocado, wakame en gegrilde paprika is natuurlijk ook heel erg lekker.

Bevroren toestand (-18) 5 minuten frituren in 180 graden bij voorkeur in sojaolie. Na frituren 5 minuten laten rusten waarna te portioneren met een kartelmes in 5 of 6 gelijke delen.

Nog meer in formatie over VD119 vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam