Smit Elektrotechniek: Project Bakkerij 2 in 1

Smit Elektrotechniek: Project Bakkerij 2 in 1

Smit Elektrotechniek neemt u graag mee in hun dagelijkse werkzaamheden. Zo voeren zij talloze grote maar ook kleinere projecten uit. Zo hebben zij ook een prachtige klus uitgevoerd in Volendam.

In opdracht van Kees Smit, eigenaar van Bakkerij 2 in 1, hebben wij het pand voorzien van de inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, brandmeldinstallatie, volledige elektrische installatie, data-installatie en brandblussers.

Kees Smit: ,,Het is fijn om één contactpersoon van één bedrijf te hebben die vervolgens haast alles voor je kunt regelen. Van inbraakbeveiliging tot aan brandveiligheid en de data-installaties voor o.a. de kassa en pinautomaten. Aangezien we nogal een complexe behoefte aan elektra nodig hebben i.v.m. ovens, vriezer en goederenlift, was het in mijn ogen een hele klus. Smit heeft mij echter volledig ontzorgd waardoor ik mij kon focussen op de bakkerij!’’

Naast het verzorgen van alle installaties en beveiliging, doen wij hier ook het jaarlijkse onderhoud en keuringen van o.a. de brandveiligheid.

Nog meer informatie over Smit Elektrotechniek vindt u hier:

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam