Onderschat schade niet, als het misgaat blijken adviezen waarheid.

Rens Zwiers / IJ Taxaties

Wij spraken Rens Zwiers van IJ-Taxaties over het belang van een taxatierapport in de horecabranche.

Rens: Klanten weten ons te bereiken via de website of telefonisch, bijvoorbeeld na taxatie van een collega-ondernemer, maar het meest ontstaat er contact na advies van een makelaar in assurantiën (zoals &MZA).

Wij horen dan wel eens dat verzekeren weggegooid geld is, en dat een taxatie “alles nog duurder maakt”. Maar niets blijkt minder waar. Een voorbeeld daarvan zijn twee horecaondernemers, beide klant bij IJ-Taxaties, zij hebben afgelopen maand ondervonden wat de kracht en het nut van het taxatierapport van IJ-Taxaties was. Brand verwoeste hun etablissement, wat leek op een keukenbrand bleek een total loss.
Na aandringen van hun tussenpersoon was vorig jaar een taxatie verricht en zijn de verzekerde belangen aangepast. Met het taxatierapport en in samenwerking met hun contra-expert (zoals HLPC), kopen zij nu hun gehele inventaris splinternieuw en kunnen ze weer ondernemen, doorpakken en doen waar ze goed in zijn.

Onderschat schade niet, als het misgaat blijken adviezen waarheid.
IJ-Taxaties, de juiste waardering.

Wilt u verder geïnformeerd worden? Vul vrijblijvend onderstaande formulier in!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam