SEDERO

Websites, webshops en marketing

SEDERO is een bedrijf met een jong en gedreven team, wat zich dagelijks bezighoudt met het de online zichtbaarheid van ondernemers. Met jarenlange ervaring en een portfolio van tientallen websites en webshops, hebben zij voldoende kennis in pacht om ook úw onderneming online beter te laten scoren.

Online scoren is hetgeen wat SEDERO dagelijks drijft. De websites die SEDERO bouwt voldoen dan ook 100% aan de eisen die Google hieraan stelt. Websites die onder de 90/100 punten scoren, zetten zij liever niet online, die 90+ moet behaald worden. Dit resulteert dan ook snel in een hogere ranking in Google. Naast de ontwikkeling van websites, neemt SEDERO ook uw marketing uit handen. Denk aan nieuwsbrieven, social media, drukwerk en Adwords campagnes.

Wilt u meer omzet genereren in uw winkel, online beter zichtbaar zijn, online verkopen, kortom uw onderneming naar het volgende niveau tillen? Dan kan het geen kwaad om contact op te nemen met SEDERO!

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam