Lockmaster Benelux – Trots partner van MZA Horeca!

Lockmaster Benelux – Trots partner van MZA Horeca!

Het verhaal van Lockmaster Benelux

Je vraagt je misschien af: wat maakt Lockmaster-Benelux anders. Er zijn toch genoeg andere beveiligingsbedrijven? Mensen die al eens binnen zijn geweest op de Dieselstraat 3 te Volendam, ervaren het meteen. Dit bedrijf is geboren vanuit passie en dit is te voelen zodra je de deur binnenstapt. Frank van Drie, begonnen als jonge ondernemer, is nu de enige in Nederland met de titel CIBV TBMB Level 3 Specialist.

Zolang hij zich kan herinneren was Frank al gefascineerd door sleutels. Deze kon je nergens laten slingeren of driejarige van Drie nam hem al mee. Frank was dan ook vastberaden om slotenmaker te worden. Openmaken wat zogenaamd niet open zou kunnen; dat wekte pas echt zijn interesse. Hij ging letterlijk tot het gaatje en niets was hem te gek, van deuren tot en met kluizen. Hij startte in samenwerking zijn eerste bedrijf ‘Waterland Beveiligingstechniek’ op, maar werd onverhoopt gedwongen een nieuwe weg in te slaan. Men zegt dat wanneer je jouw passie volgt en je dromen najaagt, je van jouw hobby je werk kunt maken. Frank was dus op zoek naar een nieuwe manier om zich te onderscheiden in het vak. Als gewaagde zet begon Frank zich doormiddel van cursussen te specialiseren in het openen van kluizen. Hij was vastberaden te beste in zijn vak te worden. Toen zijn vrouw de krant had gebeld om hen te vertellen over zijn vaardigheid nam een man met een kleine kantoorruimte contact op met Frank. Voor een habbekrats bood hij tegen beter weten in zijn kantoor aan.

“Ik geloof in deze jongen, zo ben ik ook begonnen”, stelde de man dan.

Gaandeweg breidde het kantoor zich stukje bij beetje uit totdat het volledige pand werd gekocht. Opendekluis.nl en Waterland Slotenservice werden opgezet en enige tijd later startte de oprichting van Lockmaster-Benelux. Een simpele slotenmaker die begon met het kopen van een sleutelmachine op aankoop is nu uitgegroeid tot een groothandel die marktleider is op het gebied van veiligheid in Nederland.

Lockmaster-Benelux begon nauw samen te werken met de hoogwaardigste beveiligingsbedrijven in Europa zoals Wendt, Mul-T-Lock, Master®, Nauta, GoTEK7, HPC, Peterson, Sparrows en Souber Tools en is voor enkelen een van de weinige die verantwoordelijk is van de distributie van hun producten in Nederland.

Voor Frank was veiligheid nooit omvattend genoeg. Beveiliging voor woningen, werkplaatsen, auto’s en meer. Autobeveiliging leidde tot het repareren en namaken van autosleutels, elektronische beveiliging kwam steeds meer in opmars en een schokkende ontdekking van afluisterapparatuur in een bedrijf dreef Frank aan om uit te breiden naar spionageapparatuur en de bestrijding daarvan. In zijn vrije tijd verdiept hij zich in militaire verdedigingswerken en doet hij inspiratie op bij zwaar beveiligde terreinen en gebouwen.

Frank en zijn slotenspecialist Andries geven samen beginnerscursussen in openingstechniek tot en met volledige opleidingen tot TBV en/of TBMB en zijn verantwoordelijk voor nieuw examenmateriaal voor TBMB. Sinds 28 oktober 2020 is Frank van Drie officieel gehuldigd tot TBMB Level 3 Specialist, de enige in Nederland.

Zijn ondernemingsdrang is met de jaren niet minder geworden. 1 november 2020 opende hij de deuren van zijn nieuwe vestiging in Purmerend (Nieuwstraat 27), achter de schermen is hij bezig met het ontwikkelen van een nieuw beveiligingsplan voor zijn dorp Volendam en er is een samenwerking gaande met Digitpol voor de verkoop van beveiligde telefoons van Kaymera (niet voor particuliergebruik).

Momenteel zijn we druk bezig met onze nieuwe vestiging aan de Middenweg 55C te Amsterdam.

Maar wat is beveiliging nou precies?

Beveiliging is het verschaffen van uitsteltijd. In eerste opzicht misschien onbeduidend, maar cruciaal in het beslissingsproces van dieven en criminelen. Beveiliging is als een kaarthuis: wanneer één aspect niet klopt, ben je niet meer veilig en is het alsof het kaartenhuis instort. Zorg dus dat jouw kaartenhuis staat als een huis.

We zijn VEB erkend, en Lid van het Nederlands sleutel en Slotenspecialistengilde. Member of Safe and Vault Technicians Association, Member of International Association of Auto Theft Investigators.

Nog meer informatie over Lockmaster Benelux vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam