Smit Elektrotechniek – Trots partner van MZA Horeca!

Smit Elektrotechniek – Trots partner van MZA Horeca!

Het belang van de SCIOS Scope 8 & 10 keuring in de horeca

Het is waarschijnlijk uw grootste nachtmerrie als horecaondernemer: brand in uw hotel, restaurant of café. In een klap is alles waar u jarenlang aan gewerkt heeft weggevaagd. Naast de zorg over werknemers en gasten en hun bezittingen, komt bij u ook de zorg van verzekeringen om de hoek kijken. Kan ik mijn zaak weer opbouwen? U bent overgeleverd aan de schade experts van de verzekering om hier duidelijkheid in te verschaffen.

Het eerste waar deze experts naar kijken is de naleving van de normen ongeacht of een elektronisch falen schuldig is aan het ontstaan van de brand. Er wordt gekeken of de vaste elektronische installaties en arbeidsmiddelen aan een regelmatige keuring zijn onderworpen door een gecertificeerd specialist. Is dat het geval dan heeft u als ondernemer een sterke positie bij vragen rondom aansprakelijkheid, terwijl een slechte naleving van de Scope 8 norm negatief voor u kan uitpakken wanneer de dekking van uw verzekering berekend wordt.

Wie kan mij helpen met een SCIOS Scope 8 & 10 inspectie?

Voor de SCIOS Scope 8 & 10 inspectie kunt u terecht bij verschillende keuringsbedrijven. Zij zullen u uitstekend kunnen vertellen in welke staat uw elektrische installatie zich verkeert. Maar heeft u al eens nagedacht over een keuring door een gecertificeerd elektrotechniekbedrijf? Naast het uitvoeren van de keuring kunnen zij u ook gelijk helpen met het verbeteringstraject indien van toepassing. Wel zo handig.

De praktijkervaring bij deze elektrotechniekbedrijven zorgt ervoor dat gezocht wordt naar praktische oplossingen binnen de certificering en dat u als horecaondernemer volledig ontzorgt wordt in dit hele traject. Zo hoeft u zich niet te verdiepen in materie waar u de tijd niet voor heeft. Het elektrotechniekbedrijf komt met een plan van aanpak en zal voor u zoeken naar een praktische en betaalbare oplossing.

Nog meer informatie over de SCIOS Scope 8 & 10 keuring en Smit Elektrotechniek vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam