Een bedrijfsfinanciering nodig? Varink helpt!

Een bedrijfsfinanciering nodig? Varink helpt!

Wij begeleiden en adviseren ondernemers bij het verkrijgen van een financiering voor het bedrijf, dit kunnen debiteuren, inventaris en voorraad zijn. Ook de financiering van de aankoop van een nieuw pand of het huidige huurpand komt veel voor. 

Het lijkt eenvoudig: cijfers naar de bank en dan afwachten. Wij weten dat het anders gaat. Er worden vele vragen gesteld en heel, veel documenten opgevraagd. Als het al lukt om iemand van de de bank te spreken. 

Het draait om de juiste documenten, vooraf de juiste vragen met de ondernemer doornemen. Gewoon op de beste en ouderwetse manier: aan tafel met de koffie. En natuurlijk de toegang tot de bank. Die hebben wij. Dat klinkt vreemd, maar is het niet. Banken werken net zoals met hypotheekadviseurs het liefst met gecertificeerde tussenpersonen. 

Die certificering hebben wij.  Dat geeft enerzijds vertrouwen in de kennis en kunde. Anderzijds in de onafhankelijkheid. Wij werken voor de ondernemer en niet voor de bank. 

Ons voorstel: Jij regelt de koffie en wij komen naar jou toe. 

Peter Varkevisser
+31 6 30 48 25 21
[email protected]
Duco Arink
+31 6 15 14 30 25
[email protected]

Nog meer informatie over Varink vindt u hier:

Voor alle vragen met betrekking tot de partners van MZA Horeca neem dan contact met ons op via mail [email protected] of telefoon/WhatsApp 06 -17 44 35 99

De MZA Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws, aanbiedingen en ontvang nuttige informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MZA Horeca was de verbindende factor tussen ons, verhuurder, verzekeraar en gemeente. Door hun hulp werd alles in één keer goed opgepakt.

Mw. Chen

Restaurant Indrapoera Volendam

Correct, goede kwalitatieve medewerkers. Gaan overal achter aan. Ontzorgen!

Danny van Noorden

Café De Dijk Volendam

Als onderneming zijn we zeer tevreden met MZA Horeca, er zijn in de afgelopen jaren een aantal voorvallen geweest zoals lekkage en brand. Na telefonisch contact werd er door partner Molenaar en Zwarthoed Adviseurs binnen het uur direct actie ondernomen en alles naar meer dan tevredenheid opgelost.

Johan Bond

St. Jozef verenigingsgebouw Volendam

Uitstekend!

Jan Zwarthoed

Hotel Old Dutch Volendam